Bagt kartoffel med fyld

Lav en lækker bagt kartoffel på søde kartofler med hummus, quinoa og blåbær. Den bagte kartoffel er perfekt som en lækker frokost eller som tilbehør til din aftensmad.

Hvis du mangler en let anretning, er en sød bagt kartoffel med quinoa helt perfekt. Kartoflen er fyldt med mynte, hummus, quinoa og blåbær, og smagene komplementerer hinanden skønt. Anretningen er både sød og mættende, og passer godt til mellemøstlige retter, der er lidt krydrerede. Server ellers med hjemmebagt brød eller en sprød salat. Velbekomme!

Se opskrift
bagt kartoffel

Køkkentid
15 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

2 personer

2 søde kartofler
1 dl Valsemøllen Økologisk Quinoa
1/2 bundt mynte
1 dl. yoghurt
1 håndfuld blåbær
2 spsk. rapsolie
Røde spirer
Hummus

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200°C (varmluft 180°C)
  2. Prik med en gaffel huller i de søde kartofler, gerne 7-8 stik. Bag i ovnen i 40 minutter.
  3. Kog quinoaen efter anvisning på pakken.
  4. Hak myntebladene groft.
  5. Når quinoaen er færdig, skyld den og lad den dryppe af. Bland den herefter med den hakkede mynte og olien.
  6. Tag de søde kartofler ud af ovnen og skær dem op på midten.
  7. Fyld den med quinoa, yoghurt, hummus og blåbær og top med røde spirer.

Et godt tip: Retten har en lækker smag, som også er perfekt som tilbehør. Lav det i stedet til en quinoasalat med sød kartoffel, ved at skære kartoflerne i mindre tern og bage dem i ovnen. Bland herefter de søde kartoffeltern med quinoa, mynte, blåbær, ristede mandler og olie, og server ved yoghurt, hummus og fladbrød.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.