Tænk over, hvad du pakker i din picnic-kurv. Det skal både være nemt, mættende, læskende og kunne holde sig i nogle timer

Service der passer til maden:
Hvis aftensmaden er pakket med i en picnickurv, så sørg for, at have nogle tallerkener og noget bestik, der kan bruges til maden. Paptallerkener bliver fx våde hvis man skal spise salat, og det er svært at skære i kød med papknive, så tag hellere bestikket fra skuffen derhjemme med.

Mad der er nemt at spise:
Hvis det skal være nemt, og særligt når man har børn med, så sørg for at maden kan spises med fingrene. Maden må derfor ikke være for snasket, og skal allerhelst kunne spises helt uden bestik og tallerken. En nem picnic mad kan fx være sandwich, eller alternativt, at man tager brødet og pålægget med og bygger sandwichen på stedet. Det er nemt at sidde med på et tæppe. Pirogger, pizzasnegle og pølsehorn er oplagte til en børnevenlig picnic, ligesom muffins, grøntsagsstave og udskåret frugt i mundrette stykker passer perfekt som dessert til udelivet. Få flere lækre picnicvenlige opskrifter her.

Hold mad og drikkevarer koldt:
Det er ikke kun fordi vandet smager bedst koldt, det er også fordelagtigt, at holde fødevarer afkølet, så man undgår at blive syg af patogene bakterier. Det er især hvis maden indeholder kød og fisk, at man skal være ekstra påpasselig. Medbring en køleboks, køleelementer, vand med isterninger eller pak drikkedunken ind i vådt avis papir. Et gammelt trick, der holder drikkevandet dejligt koldt.

Vær opmærksom på 3 timers-reglen:
Når mad har stået fremme ved 20 grader i tre timer, så begynder bakterierne at udvikle sig så meget, at man kan få madforgiftning af det. Derfor er det også en god ide at smide resterne ud, når man er færdig. De har ikke godt af at blive pakket ned og taget med hjem igen efter skovturen.

Det praktiske:
Det er vigtigt at den praktiske taske både indeholder legetøj, tæpper, solcereme osv., men også brugbare ting der gør oprydningen nem efter picnicmåltidet. Vådservietter er perfekte til når man er på farten. Derudover er en skraldepose til at samle skrald og madrester også uundværlig.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.