Tænk over, hvad du pakker i din picnic-kurv. Det skal både være nemt, mættende, læskende og kunne holde sig i nogle timer

Service der passer til maden:
Hvis aftensmaden er pakket med i en picnickurv, så sørg for, at have nogle tallerkener og noget bestik, der kan bruges til maden. Paptallerkener bliver fx. våde hvis man skal spise salat, og det er umuligt at skære i kød med papknive.

Mad der er nemt at spise:
Hvis det skal være nemt, og særligt når man har børn med, så sørg for at maden kan spises med fingrene. Maden må derfor ikke være for snasket, og skal helst kunne spises uden bestik og tallerken. En nem picnic mad kan fx. være sandwich, eller alternativt, at man tager brødet og pålægget med og bygger sandwichen på stedet. Det er nemt at sidde med på et tæppe. Pirogger, pizzasnegle og pølsehorn er oplagte til en børnevenlig picnic, ligesom muffins, grøntsagsstave og udskåret frugt i mundrette stykker passer perfekt som dessert til udelivet. Få flere lækre picnic venlige opskrifter her.

Hold mad og drikkevarer koldt:
Det er ikke kun fordi vandet smager bedst koldt, det er også fordelagtigt, at holde fødevarer afkølet, så man undgår at blive syg af patogene bakterier. Det er især hvis maden indeholder kød og fisk, at man skal være ekstra påpasselig. Medbring en køleboks, køleelementer, vand med isterninger eller pak drikkedunken ind i vådt avis papir. Et gammelt trick, der holder drikkevandet dejligt koldt.

Vær opmærksom på 3 timers-reglen:
Når mad har stået fremme ved 20 grader i tre timer, så begynder bakterierne at udvikle sig så meget, at man kan få madforgiftning af det. Derfor er det også en god ide at smide resterne ud, når man er færdig. De har ikke godt af at blive pakket ned og taget med hjem igen efter skovturen.

Det praktiske:
Det er vigtigt at den praktiske taske både indeholder legetøj, tæpper, solcereme osv., men også brugbare ting der gør oprydningen nem efter picnicmåltidet. Vådservietter er perfekte til når man er på farten. Derudover er en skraldepose, til at samle skrald og madrester også uundværlig.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.