Tænk over, hvad du pakker i din picnic-kurv. Det skal både være nemt, mættende, læskende og kunne holde sig i nogle timer

Service der passer til maden:
Hvis aftensmaden er pakket med i en picnickurv, så sørg for, at have nogle tallerkener og noget bestik, der kan bruges til maden. Paptallerkener bliver fx våde hvis man skal spise salat, og det er svært at skære i kød med papknive, så tag hellere bestikket fra skuffen derhjemme med.

Mad der er nemt at spise:
Hvis det skal være nemt, og særligt når man har børn med, så sørg for at maden kan spises med fingrene. Maden må derfor ikke være for snasket, og skal allerhelst kunne spises helt uden bestik og tallerken. En nem picnic mad kan fx være sandwich, eller alternativt, at man tager brødet og pålægget med og bygger sandwichen på stedet. Det er nemt at sidde med på et tæppe. Pirogger, pizzasnegle og pølsehorn er oplagte til en børnevenlig picnic, ligesom muffins, grøntsagsstave og udskåret frugt i mundrette stykker passer perfekt som dessert til udelivet. Få flere lækre picnicvenlige opskrifter her.

Hold mad og drikkevarer koldt:
Det er ikke kun fordi vandet smager bedst koldt, det er også fordelagtigt, at holde fødevarer afkølet, så man undgår at blive syg af patogene bakterier. Det er især hvis maden indeholder kød og fisk, at man skal være ekstra påpasselig. Medbring en køleboks, køleelementer, vand med isterninger eller pak drikkedunken ind i vådt avis papir. Et gammelt trick, der holder drikkevandet dejligt koldt.

Vær opmærksom på 3 timers-reglen:
Når mad har stået fremme ved 20 grader i tre timer, så begynder bakterierne at udvikle sig så meget, at man kan få madforgiftning af det. Derfor er det også en god ide at smide resterne ud, når man er færdig. De har ikke godt af at blive pakket ned og taget med hjem igen efter skovturen.

Det praktiske:
Det er vigtigt at den praktiske taske både indeholder legetøj, tæpper, solcereme osv., men også brugbare ting der gør oprydningen nem efter picnicmåltidet. Vådservietter er perfekte til når man er på farten. Derudover er en skraldepose til at samle skrald og madrester også uundværlig.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.