Havregryn

Synes du også, at havregryn er den perfekte start på dagen? Det gør vi! Havregrynene er også det gode, grove indslag i din bagning og madlavning. Prøv både vores økologiske eller konventionelle havregryn. Lige meget hvad du er til, er de valset i Danmark på en af vores tre danske møller.

Nyd havregrynene med mælk eller brug dem i en müsli. Prøv også at bruge dem i madlavningen, fx til panering, sunde snacks eller til at give hjemmebagte brød og boller ekstra grovhed, smag og fylde.

Vi har en masse opskrifter med havregryn. Prøv vores forskellige morgenmadsopskrifter, hvor du kan finde opskrifter på kold og varm grød eller hjemmelavet müsli. Du kan også prøve at bage forskellige typer af brød og boller, som fx vores grødboller med chiafrø eller grydebrød med manitobamel. Eller brug dem i kager og snacks, hvor grynene giver sprødhed. Fx vores müslibar med kerner eller en klassisk æblecrumble.

Det vi prøver at sige er, at der er mange muligheder, og det er bare at finde det, som du vil bruge havregrynene til. Om de skal være finvalsede eller grovvalsede, økologisk eller konventionelle, er op til dig. Vi har i hvert fald gjort vores for, at du kan få de bedste havregryn af god, dansk kvalitet.