Havregryn

Synes du også, at havregryn er den perfekte start på dagen? Det gør vi! Havregrynene er også det gode, grove indslag i din bagning og madlavning. Prøv både vores økologiske eller konventionelle havregryn. Lige meget hvad du er til, er de valset i Danmark på en af vores tre danske møller.

Nyd havregrynene med mælk eller brug dem i en müsli. Prøv også at bruge dem i madlavningen, fx til panering, sunde snacks eller til at give hjemmebagte brød og boller ekstra grovhed, smag og fylde.

Vi har en masse opskrifter med havregryn. Prøv vores forskellige morgenmadsopskrifter, hvor du kan finde opskrifter på kold og varm grød eller hjemmelavet müsli. Du kan også prøve at bage forskellige typer af brød og boller, som fx vores grødboller med chiafrø eller grydebrød med manitobamel. Eller brug dem i kager og snacks, hvor grynene giver sprødhed. Fx vores müslibar med kerner eller en klassisk æblecrumble.

Det vi prøver at sige er, at der er mange muligheder, og det er bare at finde det, som du vil bruge havregrynene til. Om de skal være finvalsede eller grovvalsede, økologisk eller konventionelle, er op til dig. Vi har i hvert fald gjort vores for, at du kan få de bedste havregryn af god, dansk kvalitet.

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.