Spicy falafel bowl

En spicy falafel bowl er perfekt til dig, der vil have flere kødfrie dage. Den smager skønt af varmere himmelstrøg.

De sprøde, pandestegte falafler bliver anrettet i en buddha bowl med masser af grøntsager og serveret med den lækre Valsemøllen hummus med appelsin. Spicy falafel bowl er hurtig og nem at lave. Det tager ca. 30 minutter fra start til du sidder ved bordet og spiser. Sund, lækker og lynhurtig mad til de travle dage, hvor det skal gå hurtigt med at få aftenmaden på bordet.

Se opskrift
spicy falafel bowl

Køkkentid
30 min.

Ventetid
5 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Spicy falafel bowl: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

4 personer

200 g kogt Valsemøllen Økologisk Quinoa
Lidt blade af hjertesalat
2 små avocadoer, i halve
1 snittet rødløg
1 lille granatæble, kernerne
12 grønne asparges
100 g babyspinat
Salt, peber
2 limefrugter, i halve
12-16 falafler
Evt. frisk mynte
Hummus

Sådan gør du

  1. Varm falaflerne efter anvisning, eller lav dem selv.
  2. Snit og hak grøntsagerne.
  3. Kog quinoaen efter anvisningen på pakken.
  4. Rør hummusblandingen sammen med vand, olie og appelsinsaft, til det har den ønskede konsistens.
  5. Anret den kogte quinoa, salatblade, avocado, rødløg, granatæble, babyspinat og asparges samt lime og de lune falafler i en skål med lidt frisk mynte.
  6. Servér med hummus.