Solsikkerugbrød – Valsemøllen brødblanding

Solsikkerugbrød er hjemmebag på den nemme måde. Med Valsemøllen Solsikkerugbrødsblanding har vi gjort det nemt for dig at servere nybagt rugbrød for familie og venner. Rugbrødet har en mild smag af surdej og er spækket med masser af solsikkekerner.

Danskerne elsker rugbrødsmadder – og med Valsemøllen Solsikkerugbrødsblanding kan du nemt trylle hjemmebagt rugbrød frem, om det er til frokost, aftensmad eller madpakken. Du kan også give solsikkerugbrødet et twist og tilsætte gulerødder til dejen. Find opskriften her.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
2 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 1 rugbrød

1 ps. Valsemøllen Solsikkerugbrød
1 brev (7 g) Valsemøllen tørgær (svarer til 25 g frisk gær)
7 dl vand, lidt varmere end lunkent (ca. 35°C)

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med håndmixer på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
  3. Hæld dejen i en smurt form (2,6 l), glat med en våd dejskraber, og lad den hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Bag solsikkerugbrødet på nederste rille i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 60 minutter.
  5. Tag det færdigbagte solsikkerugbrød ud, og stil det til afkøling. Vent med at skære rugbrødet i skiver, til det er helt afkølet.

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.