Saltkaramelmuffins – Bageblanding

Kageblandingen Valsemøllen Saltkaramelkage gør det nemt og hurtigt at forkæle familien med lækre saltkaramelmuffins. Vi har nemlig skiftet springformen ud med muffinsforme, så du med denne opskrift får lækre, svampede karamelmuffins med den lækreste og bløde saltkarameltopping.

Har du mere lyst til en rund kage, så prøv opskriften på saltkaramelkage her. Vil du se, hvilke andre bageblandinger du kan bage med fra Valsemøllen, så tag et kig her.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
50 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

Ca. 8 stk.

Saltkaramelmuffins 

½ dl lunkent vand
1 dl vegetabilsk olie
2 æg
1 ps. Valsemøllen Saltkaramelkage

Karameltopping

1 ps. Valsemøllen Karameltopping (125 g)
2 dl fløde

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

Saltkaramelmuffins

  1. Hæld posen med kageblanding i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 1-2 minutter til den er glat og blank.
  3. Fyld 8 muffinforme to tredjedele op.
  4. Bag dem ved 200°C i ca. 20 minutter.

Karameltopping

  1. Lav karameltoppingen, mens dine muffins er i ovnen. Hæld posens indhold i en gryde sammen med fløde og kog op ved svag varme i ca. 25 minutter. Rør jævnligt i massen og hold øje.
  2. Lad kagen og karameltoppingen køle af i ca. 20 minutter, herefter kan du hælde/smøre toppingen på de afkølede muffins.

Et godt tip: Hvis du er vild med at bage nemme muffins, så er det oplagt at tjekke vores forskellige opskrifter på muffins, hvor vores bageblandinger er brugt. Fx citronmånemuffins eller drømmekagemuffins.

 

 

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.