Saltkaramelmuffins – Bageblanding

Kageblandingen Valsemøllen Saltkaramelkage gør det nemt og hurtigt at forkæle familien med lækre saltkaramelmuffins. Vi har nemlig skiftet springformen ud med muffinsforme, så du med denne opskrift får lækre, svampede karamelmuffins med den lækreste og bløde saltkarameltopping.

Har du mere lyst til en rund kage, så prøv opskriften på saltkaramelkage her. Vil du se, hvilke andre bageblandinger du kan bage med fra Valsemøllen, så tag et kig her.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
50 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Saltkaramelmuffins – Bageblanding: 3 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser

Opskrift

Ca. 8 stk.

Saltkaramelmuffins 

½ dl lunkent vand
1 dl vegetabilsk olie
2 æg
1 ps. Valsemøllen Saltkaramelkage

Karameltopping

1 ps. Valsemøllen Karameltopping (125 g)
2 dl fløde

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

Saltkaramelmuffins

  1. Hæld posen med kageblanding i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 1-2 minutter til den er glat og blank.
  3. Fyld 8 muffinforme to tredjedele op.
  4. Bag dem ved 200°C i ca. 20 minutter.

Karameltopping

  1. Lav karameltoppingen, mens dine muffins er i ovnen. Hæld posens indhold i en gryde sammen med fløde og kog op ved svag varme i ca. 25 minutter. Rør jævnligt i massen og hold øje.
  2. Lad kagen og karameltoppingen køle af i ca. 20 minutter, herefter kan du hælde/smøre toppingen på de afkølede muffins.

Et godt tip: Hvis du er vild med at bage nemme muffins, så er det oplagt at tjekke vores forskellige opskrifter på muffins, hvor vores bageblandinger er brugt. Fx citronmånemuffins eller drømmekagemuffins.

 

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.