Saltkaramelmuffins – Bageblanding

Kageblandingen Valsemøllen Saltkaramelkage gør det nemt og hurtigt at forkæle familien med lækre saltkaramelmuffins. Vi har nemlig skiftet springformen ud med muffinsforme, så du med denne opskrift får lækre, svampede karamelmuffins med den lækreste og bløde saltkarameltopping.

Har du mere lyst til en rund kage, så prøv opskriften på saltkaramelkage her. Vil du se, hvilke andre bageblandinger du kan bage med fra Valsemøllen, så tag et kig her.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
50 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Saltkaramelmuffins – Bageblanding: 3 ud af 5 baseret på 9 anmeldelser

Opskrift

Ca. 8 stk.

Saltkaramelmuffins 

½ dl lunkent vand
1 dl vegetabilsk olie
2 æg
1 ps. Valsemøllen Saltkaramelkage

Karameltopping

1 ps. Valsemøllen Karameltopping (125 g)
2 dl fløde

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

Saltkaramelmuffins

  1. Hæld posen med kageblanding i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 1-2 minutter til den er glat og blank.
  3. Fyld 8 muffinforme to tredjedele op.
  4. Bag dem ved 200°C i ca. 20 minutter.

Karameltopping

  1. Lav karameltoppingen, mens dine muffins er i ovnen. Hæld posens indhold i en gryde sammen med fløde og kog op ved svag varme i ca. 25 minutter. Rør jævnligt i massen og hold øje.
  2. Lad kagen og karameltoppingen køle af i ca. 20 minutter, herefter kan du hælde/smøre toppingen på de afkølede muffins.

Et godt tip: Hvis du er vild med at bage nemme muffins, så er det oplagt at tjekke vores forskellige opskrifter på muffins, hvor vores bageblandinger er brugt. Fx citronmånemuffins eller drømmekagemuffins.

 

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.