Saltkaramelmuffins – Bageblanding

Kageblandingen Valsemøllen Saltkaramelkage gør det nemt og hurtigt at forkæle familien med lækre saltkaramelmuffins. Vi har nemlig skiftet springformen ud med muffinsforme, så du med denne opskrift får lækre, svampede karamelmuffins med den lækreste og bløde saltkarameltopping.

Har du mere lyst til en rund kage, så prøv opskriften på saltkaramelkage her. Vil du se, hvilke andre bageblandinger du kan bage med fra Valsemøllen, så tag et kig her.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
50 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Saltkaramelmuffins – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser

Opskrift

Ca. 8 stk.

Saltkaramelmuffins 

½ dl lunkent vand
1 dl vegetabilsk olie
2 æg
1 ps. Valsemøllen Saltkaramelkage

Karameltopping

1 ps. Valsemøllen Karameltopping (125 g)
2 dl fløde

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

Saltkaramelmuffins

  1. Hæld posen med kageblanding i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 1-2 minutter til den er glat og blank.
  3. Fyld 8 muffinforme to tredjedele op.
  4. Bag dem ved 200°C i ca. 20 minutter.

Karameltopping

  1. Lav karameltoppingen, mens dine muffins er i ovnen. Hæld posens indhold i en gryde sammen med fløde og kog op ved svag varme i ca. 25 minutter. Rør jævnligt i massen og hold øje.
  2. Lad kagen og karameltoppingen køle af i ca. 20 minutter, herefter kan du hælde/smøre toppingen på de afkølede muffins.

Et godt tip: Hvis du er vild med at bage nemme muffins, så er det oplagt at tjekke vores forskellige opskrifter på muffins, hvor vores bageblandinger er brugt. Fx citronmånemuffins eller drømmekagemuffins.

 

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.