Saltkaramelmuffins – Bageblanding

Kageblandingen Valsemøllen Saltkaramelkage gør det nemt og hurtigt at forkæle familien med lækre saltkaramelmuffins. Vi har nemlig skiftet springformen ud med muffinsforme, så du med denne opskrift får lækre, svampede karamelmuffins med den lækreste og bløde saltkarameltopping.

Har du mere lyst til en rund kage, så prøv opskriften på saltkaramelkage her. Vil du se, hvilke andre bageblandinger du kan bage med fra Valsemøllen, så tag et kig her.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
50 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Saltkaramelmuffins – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 12 anmeldelser

Opskrift

Ca. 8 stk.

Saltkaramelmuffins 

½ dl lunkent vand
1 dl vegetabilsk olie
2 æg
1 ps. Valsemøllen Saltkaramelkage

Karameltopping

1 ps. Valsemøllen Karameltopping (125 g)
2 dl fløde

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

Saltkaramelmuffins

  1. Hæld posen med kageblanding i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 1-2 minutter til den er glat og blank.
  3. Fyld 8 muffinforme to tredjedele op.
  4. Bag dem ved 200°C i ca. 20 minutter.

Karameltopping

  1. Lav karameltoppingen, mens dine muffins er i ovnen. Hæld posens indhold i en gryde sammen med fløde og kog op ved svag varme i ca. 25 minutter. Rør jævnligt i massen og hold øje.
  2. Lad kagen og karameltoppingen køle af i ca. 20 minutter, herefter kan du hælde/smøre toppingen på de afkølede muffins.

Et godt tip: Hvis du er vild med at bage nemme muffins, så er det oplagt at tjekke vores forskellige opskrifter på muffins, hvor vores bageblandinger er brugt. Fx citronmånemuffins eller drømmekagemuffins.

 

 

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.