Sådan gør du
- Hæld posen med kageblanding i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
- Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 1-2 minutter til den er glat og blank.
- Smør springformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
- Bag kagen ved 180°C (ved varmluft 160°C) i ca. 20-25 minutter.
- Lav karameltoppingen, mens kagen er i ovnen. Hæld posens indhold i en gryde sammen med fløde og kog op ved middel varme. Lad simre ved svag/middel varme i ca. 25 minutter eller til karamellen er tyknet og har en flot gylden farve. Rør jævnligt i massen og hold godt øje.
- Lad kagen og karameltoppingen køle af i ca. 25 minutter, hvorefter toppingen hældes/smøres over den afkølede kage.
Et godt tip: Hvis du ikke kunne få nok af vores saltkaramelkage, så prøv også vores saltkaramelmuffins, som du finder opskriften på her.