Saltkaramelkage med skumfiduser – Bageblanding

Prøv opskriften på saltkaramelkage med skumfiduser med Valsemøllen Saltkaramelkage bageblanding. Opskriften giver dig en lækker og fyldig kage med smagen af karamel og grillede skumfiduser. Byd dine gæster på et lækkert, varmt stykke kage sammen med en varm kop kaffe eller kakao, som passer perfekt til efteråret.

Med Valsemøllen bageblandinger gør vi det nemt og hurtigt for dig at servere formiddags-, eftermiddagskage eller dessert til dem derhjemme. Se flere af Valsemøllen bageblandinger her.

Se opskrift
Saltkaramelkage med skumfiduser - Bageblanding

Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Saltkaramelkage med skumfiduser – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1 kage á ca. 8 stykker

Saltkaramelkage 
1 ps. Valsemøllen Saltkaramelkage (250 g)
½ dl lunket vand (30°C)
1 dl vegetabilsk olie
2 æg
1 springform, 24 cm i diameter

Karameltopping
1 ps. Valsemøllen Karameltopping (125 g)
2 dl fløde

Pynt
Skumfiduser ca. 20 stk.

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld posen med kageblanding i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 1-2 minutter, til den er glat og blank.
  3. Smør springformen, eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag kagen ved 180°C (ved varmluft 160°C) i ca. 20-25 minutter.
  5. Lav karameltoppingen, mens kagen er i ovnen. Se evt. video nederst. Hæld posens indhold i en gryde sammen med fløde, og kog op ved middel varme. Lad simre ved svag/middel varme i ca. 25 minutter, eller til karamellen er tyknet og har en flot, gylden farve. Rør jævnligt i massen, og hold godt øje.
  6. Lad kagen og karameltoppingen køle af i ca. 25 minutter, hvorefter toppingen hældes/smøres over den afkølede kage.
  7. Kom skumfiduserne på efter karameltopping er hældt på. Bag kagen igen ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 5-10 minutter.

Et godt tip: Brug også Saltkaramelkage bageblandingen til at bage saltkaramelmuffins.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.