Saltkaramelkage med skumfiduser – Bageblanding

Prøv opskriften på saltkaramelkage med skumfiduser med Valsemøllen Saltkaramelkage bageblanding. Opskriften giver dig en lækker og fyldig kage med smagen af karamel og grillede skumfiduser. Byd dine gæster på et lækkert, varmt stykke kage sammen med en varm kop kaffe eller kakao, som passer perfekt til efteråret.

Med Valsemøllen bageblandinger gør vi det nemt og hurtigt for dig at servere formiddags-, eftermiddagskage eller dessert til dem derhjemme. Se flere af Valsemøllen bageblandinger her.

Se opskrift
Saltkaramelkage med skumfiduser - Bageblanding

Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 kage á ca. 8 stykker

Saltkaramelkage 
1 ps. Valsemøllen Saltkaramelkage (250 g)
½ dl lunket vand (30°C)
1 dl vegetabilsk olie
2 æg
1 springform, 24 cm i diameter

Karameltopping
1 ps. Valsemøllen Karameltopping (125 g)
2 dl fløde

Pynt
Skumfiduser ca. 20 stk.

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld posen med kageblanding i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 1-2 minutter, til den er glat og blank.
  3. Smør springformen, eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag kagen ved 180°C (ved varmluft 160°C) i ca. 20-25 minutter.
  5. Lav karameltoppingen, mens kagen er i ovnen. Se evt. video nederst. Hæld posens indhold i en gryde sammen med fløde, og kog op ved middel varme. Lad simre ved svag/middel varme i ca. 25 minutter, eller til karamellen er tyknet og har en flot, gylden farve. Rør jævnligt i massen, og hold godt øje.
  6. Lad kagen og karameltoppingen køle af i ca. 25 minutter, hvorefter toppingen hældes/smøres over den afkølede kage.
  7. Kom skumfiduserne på efter karameltopping er hældt på. Bag kagen igen ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 5-10 minutter.

Et godt tip: Brug også Saltkaramelkage bageblandingen til at bage saltkaramelmuffins.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.