Saltkaramelkage med skumfiduser – Bageblanding

Prøv opskriften på saltkaramelkage med skumfiduser med Valsemøllen Saltkaramelkage bageblanding. Opskriften giver dig en lækker og fyldig kage med smagen af karamel og grillede skumfiduser. Byd dine gæster på et lækkert, varmt stykke kage sammen med en varm kop kaffe eller kakao, som passer perfekt til efteråret.

Med Valsemøllen bageblandinger gør vi det nemt og hurtigt for dig at servere formiddags-, eftermiddagskage eller dessert til dem derhjemme. Se flere af Valsemøllen bageblandinger her.

Se opskrift
Saltkaramelkage med skumfiduser - Bageblanding

Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 kage á ca. 8 stykker

Saltkaramelkage 
1 ps. Valsemøllen Saltkaramelkage (250 g)
½ dl lunket vand (30°C)
1 dl vegetabilsk olie
2 æg
1 springform, 24 cm i diameter

Karameltopping
1 ps. Valsemøllen Karameltopping (125 g)
2 dl fløde

Pynt
Skumfiduser ca. 20 stk.

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld posen med kageblanding i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 1-2 minutter, til den er glat og blank.
  3. Smør springformen, eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag kagen ved 180°C (ved varmluft 160°C) i ca. 20-25 minutter.
  5. Lav karameltoppingen, mens kagen er i ovnen. Se evt. video nederst. Hæld posens indhold i en gryde sammen med fløde, og kog op ved middel varme. Lad simre ved svag/middel varme i ca. 25 minutter, eller til karamellen er tyknet og har en flot, gylden farve. Rør jævnligt i massen, og hold godt øje.
  6. Lad kagen og karameltoppingen køle af i ca. 25 minutter, hvorefter toppingen hældes/smøres over den afkølede kage.
  7. Kom skumfiduserne på efter karameltopping er hældt på. Bag kagen igen ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 5-10 minutter.

Et godt tip: Brug også Saltkaramelkage bageblandingen til at bage saltkaramelmuffins.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.