Koldhævede baguette

Se opskrift
koldhævede baguette

Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

2 stk.

5 g gær
1 1/4 dl. vand
2 spsk. olie
25 g smør
1 tsk. salt
225 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel

Sådan gør du

 1. Gæren opløses i lunkent vand
 2. De øvrige ingredienser tilsættes
 3. Dejen æltes godt til den er glat og elastisk
 4. Dejen skal derefter hæve i ca. 2 timer ved stuetemperatur
 5. Del dejen i 2 stykker og form dem runde. Pak begge stykker dej ind i film og kom dem i køleskabet
 6. Næste dag tages dejen ud af køleskabet ½ time før baguetten skal laves
 7. Form hver af de to stykker til en pølse, der er ca. 25 cm. lang
 8. Læg dejen på en smurt bageplade eller brug evt. bagepapir. Stil dem et lunt sted, tildækket med et fugtigt viskestykke i 30 min.
 9. Pensl med vand eller æg og drys evt. tørrede krydderier på toppen.
 10. Bages på den gennemvarme bagesten ved 220ºC i ca. 16 min.
 11. Lad dem køle af på en rist, og server til aftensmaden.
+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.