Groft majsbrød

Bag et groft majsbrød med Valsemøllen Dansk HvidHvede® fuldkornsmel, der giver et let og luftigt brød med fuldkorn og fibre.

Hvis du gerne vil prøve at bage et anderledes franskbrød, kan du bage et groft majsbrød. Brødet er fuldt med fuldkorn, majs og gurkemeje, der giver et flot gult brød. Brødet bliver luftigt og let, så det passer perfekt til den lille sult om eftermiddagen eller på mordenbordet.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

2 stk.

700 g Valsemøllen HvidHvede® mel
300 g Tosca Farina Durumhvedemel
6 dl vand
50 g gær
2 spsk. olie
3 tsk. salt
2 tsk. honning
300 g majs fra dåse
1 tsk. gurkemeje (kan undlades hvis du ikke ønsker at brødet får en gul farve)

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i den tempererede vand (ca. 25°C).
  2. Tilsæt alle ingredienser, men tilbagehold 10% af HvidHvede® melet. Ælt dejen i minimum 5 minutter, og tilsæt yderligere HvidHvede® efter behov. Dejen skal klæbe en smule til hænder og bord, når den er færdig.
  3. Tildæk dejen og lad den hæve i ca. 30 minutter ved stuetemperatur.
  4. Slå herefter luften ud af dejen og form 2 brød.
  5. Lad brødene efterhæve tildækket på en bageplade med bagepapir i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
  6. Rids brødene og pensl dem med mælk eller vand. Toppen på brødet kan med fordel vendes i hvedemel eller majsmel for at få en flot visuel effekt.
  7. Bag dine majsbrød i en forvarmet ovn i ca. 30 minutter ved 220°C (varmeluft = 200°C).
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.