Groft majsbrød

Bag et groft majsbrød med Dansk HvidHvede® fuldkornsmel, der giver et let og luftigt brød med fuldkorn og fibre.

Hvis du gerne vil prøve at bage et anderledes franskbrød, kan du bage et groft majsbrød. Brødet er fuldt med fuldkorn, majs og gurkemeje, der giver et flot gult brød. Brødet bliver luftigt og let, så det passer perfekt til den lille sult om eftermiddagen eller på mordenbordet.

Se opskrift

Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

2 stk.

700 g Valsemøllen HvidHvede® mel
300 g Tosca Farina Durumhvedemel
6 dl vand
50 g gær
2 spsk. olie
3 tsk. salt
2 tsk. honning
300 g majs fra dåse
1 tsk. gurkemeje (kan undlades hvis du ikke ønsker at brødet får en gul farve)

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i den tempererede vand (ca. 25°C).
  2. Tilsæt alle ingredienser, men tilbagehold 10% af HvidHvede® melet. Ælt dejen i minimum 5 minutter, og tilsæt yderligere HvidHvede® efter behov. Dejen skal klæbe en smule til hænder og bord, når den er færdig.
  3. Tildæk dejen og lad den hæve i ca. 30 minutter ved stuetemperatur.
  4. Slå herefter luften ud af dejen og form 2 brød.
  5. Lad brødene efterhæve tildækket på en bageplade med bagepapir i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
  6. Rids brødene og pensl dem med mælk eller vand. Toppen på brødet kan med fordel vendes i hvedemel eller majsmel for at få en flot visuel effekt.
  7. Bag dine majsbrød i en forvarmet ovn i ca. 30 minutter ved 220°C (varmeluft = 200°C).
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.