Glutenfrit madbrød

Bag et glutenfrit madbrød, når du skal have lidt ekstra til aftensmaden. Dette brød er perfekt skiveskåret med charcuterie eller ost, og som tilbehør til suppe eller andre retter – præcis som det er!

Hvis du også mangler et lyst brød, men undgår gluten, bør du bage et glutenfrit madbrød. Brødet er lyst og luftigt, og så er det super nemt at bage! Brødet er bagt med Finax Glutenfri Melmix Basis, der gør den glutenfri bagning til en leg!

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfrit madbrød: 4 ud af 5 baseret på 19 anmeldelser

Opskrift

1 brød

25 g gær
4 dl lunkent vand (37 grader)
30 g smeltet margarine eller 2 spiseskefulde olie
1-1,5 teskefuld salt
450 g Finax Glutenfri Melmix (ca. 7,5 dl)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i det lunkne vand
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser. Vej gerne melet, eftersom glutenfrit mel er meget let at trykke sammen.
  3. Rør dejen i en røremaskine ved høj hastighed i ca. 5 min.
  4. Hæld dejen i en smurt aflang form på ca. 1,5 l
  5. Lad brødet hæve under et viskestykke i ca. 35 min.
  6. Bag brødet i den nederste del af ovnen på 200°C i ca. 25 min.
  7. Lad brødet køle af på en rist med et viskestykke over.

Et godt tip: Vil du have en hård skorpe på brødet, kan du lade brødet køle af uden viskestykke over.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.