Glutenfrit formbrød

Bag et glutenfrit formbrød, der er groft og mættende. Perfekt morgen, middag og aften, eller bare med lidt smør på.

Undgår du gluten, kan du bage et lækkert glutenfrit formbrød, der er bag med Finax Glutenfri Grov Melmix. Det er nemt at bage, så alle kan være med!

Se opskrift

Køkkentid
20 min,

Ventetid
1 t 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfrit formbrød: 3 ud af 5 baseret på 35 anmeldelser

Opskrift

1 brød

4 dl vand
25 g gær
25 g blødt smør/margarine eller 2 spsk. olie
1,5 spsk. sirup
1 tsk. salt
7-8 dl Finax Grov Glutenfri Melmix (ca. 400 g)

Sådan gør du

  1. Smuldr gæren i en skål, og tilsæt vandet. Rør rundt til gæren er opløst.
  2. Tilsæt fedtstof, sirup og salt, og rør godt.
  3. Tilsæt melmix, og ælt dejen med en røremaskine eller med hænderne i mindst 5 min.
  4. Hæld dejen i en smurt aflang bageform på ca. 1,5 L.
  5. Lad brødet hæve i ca. 30-35 min. under et viskestykke. Sæt ovnen på 200ºC.
  6. Bag brødet nederst i ovnen i ca. 35 min.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.