Glutenfri vanilleroulade

Vanilla roulade går aldrig af mode . Denne lækre opskrift er værd at prøve!

Se opskrift

Køkkentid
35 min,

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 1 roulade

Brugt i opskriften

  1. Sæt ovnen på 200ºC.
  2. Pisk æg og sukker luftigt.
  3. Bland melmix, vanillesukker og bagepulver og rør det ned i æggemassen til dejen er jævn.
  4. Bred dejen ud i en bradepande og bag midt i ovnen ca. 10 min.
  5. Tag kagen ud af formen og læg den på et stykke bagepapir drysset med sukker og vanillesukker.
  6. Lad kagen køle af inden du smører syltetøjet på og ruller rouladen sammen.

Tip: Skær rouladen i skiver. Læg flødeskum på og pynt med friske bær eller frugt.

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.