Glutenfri vaniljeroulade

Glutenfri vaniljeroulade går aldrig af mode. Denne lækre opskrift er værd at prøve!

Se opskrift

Køkkentid
35 min,

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri vaniljeroulade: 1 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1 roulade

3 æg
1,5 dl sukker
0,5 tsk. bagepulver
1 dl jordbærmarmelade (eller andet marmelade)
0,5 tsk. vaniljesukker
90 g (ca. 1,5 dl) Finax Glutenfri Melmix eller Finax Lavproteinmix

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200ºC.
  2. Pisk æg og sukker luftigt.
  3. Bland melmix, vanillesukker og bagepulver og rør det ned i æggemassen til dejen er jævn.
  4. Bred dejen ud i en bradepande og bag midt i ovnen ca. 10 min.
  5. Tag kagen ud af formen og læg den på et stykke bagepapir drysset med sukker og vanillesukker.
  6. Lad kagen køle af inden du smører syltetøjet på og ruller rouladen sammen.

Et godt tip: Skær rouladen i skiver. Læg flødeskum på og pynt med friske bær eller frugt.