Softkernerugbrød

Softkernerugbrød

Valsemøllen Softkernerugbrød er fyldt med solsikkekerner, græskarkerner, hørfrø, rugflager og sesam.

Vi har blandet melet, kernerne og surdejen for dig – det kalder vi hjemmebag på den nemme måde! Du går hverken på kompromis med smag, kvalitet eller bageglæden. Resultatet er et lækkert saftigt rugbrød. Perfekt til alt fra frokost til den gode madpakke.

Der medfølger gær på toppen. Brødblandingen giver 1 stort rugbrød. Se opskriften her.
Tip: giv rugbrødet et syrligt twist med kærmemælk. Find opskriften her.

Fuldkornsmærket Nøglehulsmærket Uden Stråforkorter Dansk

Ingredienser

34% rugflager, 15% rugmel, hvedemel, 8,5% solsikkekerner, 4,5% hørfrø, 4% fuldkornshvedemel, 3% græskarkerner, tørret hvedesurdej (hvedemel, starterkultur), 3% sesam, hvedegluten, salt tilsat jod, mørk ristet bygmalt, havrefibre, karamelsirup, melbehandlingsmiddel (E300), enzym.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Melblanding
  • Færdigbagt softkernerugbrød
Energi1575kJ/376kcal
Fedt11 g
- heraf mættede fedtsyrer1,6 g
Kulhydrat49 g
- heraf sukkerarter2,7 g
Kostfibre12 g
Protein14 g
Salt1,76 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre. Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Al korn til denne melblanding er dyrket, høstet og malet i Danmark, så du altid kan være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet.

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner, der skaber spændende produkter af gode råvarer. Produktet er dyrket uden stråforkorter og uden brug af nedvisningsmidler.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

Køb det her