Grovkernerugbrød

Grovkernerugbrød

Valsemøllen Grovkernerugbrød er fuldkorn, når det er bedst. Rugbrødet med surdej er fyldt med chiafrø og bløde, synlige kerner.

Vi har blandet melet, en masse kerner og surdejen for dig – det kalder vi hjemmebag på den nemme måde! Du går hverken på  kompromis med smag, kvalitet eller bageglæden. Resultatet er et lækkert saftigt rugbrød med god smag, godt bid og lang holdbarhed. Perfekt til alt fra morgenmaden, frokostbordet og den ekstra gode madpakke.

Der medfølger gær på toppen. Brødblandingen giver 1 stort rugbrød ( 2,6 l ). Se opskriften her.
Tip: brødblandingen kan også bruges til skønne rugklapper perfekt til madpakken. Se opskriften her.

Fuldkornsmærket Nøglehulsmærket Uden Stråforkorter Dansk

Køb det her

Ingredienser

37% RUGMEL, 33% RUGFLAGER, 7,5% FULDKORNSHVEDEMEL, 5% puffede DURUMKERNER, tørret HVEDESURDEJ (HVEDEMEL, starterkultur), 4% solsikkekerner, 3% hele chiafrø, ristet HVEDEMALTMEL, salt tilsat jod, brun farin, HVEDEGLUTEN, melbehandlingsmiddel (E300).

Alle E-numre i dette produkt er vegetabilsk.

Fødevarestyrelsen anbefaler mindst 75 g fuldkorn om dagen som en del af en varieret kost. Produktet indeholder 40,5 g fuldkorn pr. 100 g brød, når det tilberedes efter opskriften på pakken.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Melblanding
  • Færdigbagt grovkernerugbrød
Energi1430 kJ/ 342 kcal
Fedt4,6 g
- heraf mættede fedtsyrer0,7 g
Kulhydrat57 g
- heraf sukkerarter3,7 g
Kostfibre13 g
Protein11 g
Salt1,80 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre.

Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.

Dansk håndværk siden 1899

Med stolte mølletraditioner siden 1899 skaber vi velsmagende produkter af gode råvare på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.