Chokoladekage bagt på grill

Du kan nemt bage, selvom du ikke har en ovn. Denne chokoladekage bagt på grill, kræver nemlig blot en form, en bagesten og en varm grill. Opskriften er derfor perfekt for dig, der enten er på camping eller blot vil prøve at udforske mulighederne for din grill. En chokoladekage bagt på grill, smager nemlig stadig ligeså skønt, som en anden klassisk chokoladekage. Den er derfor perfekt, når der skal hygges lidt ekstra i sommersolen.

Se opskrift
chokoladekage bagt på grill

Køkkentid
35 min.

Ventetid
50 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

2 kager

100 g tempereret smør (køkkentemperatur)
150 g sukker
115 g brun farin
2 store æg
1½ dl cremefraiche
½ dl mælk
250 g Valsemøllen Dansk Hvedemel eller Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
1 tsk. natron
2 spsk. kakao
½ tsk. allehånde
200 g hakket chokolade

Sådan gør du

  1. Smør, sukker og brun farin køres godt sammen (5 min.). Anvend gerne en håndmikser med piskeris (mellemste hastighed)
  2. Cremefraiche, æg og mælk tilsættes og massen røres sammen
  3. Derefter kommes mel, natron, kakao og allehånde i og der røres til en ens masse
  4. Til sidst tilsættes de hakkede chokoladestykker
  5. 2 forme af 1.5 L smøres med et tyndt lag margarine
  6. Fordel halvdelen af kagemassen i hver sin form (ca. 650g i hver form). Massen fordeles jævnt med en spiseske
  7. Bages på den gennemvarme bagesten ved 180ºC i ca. 50 min.
+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.