Chokoladekage bagt på grill

Du kan nemt bage, selvom du ikke har en ovn. Denne chokoladekage bagt på grill, kræver nemlig blot en form, en bagesten og en varm grill. Opskriften er derfor perfekt for dig, der enten er på camping eller blot vil prøve at udforske mulighederne for din grill. En chokoladekage bagt på grill, smager nemlig stadig ligeså skønt, som en anden klassisk chokoladekage. Den er derfor perfekt, når der skal hygges lidt ekstra i sommersolen.

Se opskrift
chokoladekage bagt på grill

Køkkentid
35 min.

Ventetid
50 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

2 kager

100 g tempereret smør (køkkentemperatur)
150 g sukker
115 g brun farin
2 store æg
1½ dl cremefraiche
½ dl mælk
250 g Valsemøllen Dansk Hvedemel eller Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
1 tsk. natron
2 spsk. kakao
½ tsk. allehånde
200 g hakket chokolade

Sådan gør du

  1. Smør, sukker og brun farin køres godt sammen (5 min.). Anvend gerne en håndmikser med piskeris (mellemste hastighed)
  2. Cremefraiche, æg og mælk tilsættes og massen røres sammen
  3. Derefter kommes mel, natron, kakao og allehånde i og der røres til en ens masse
  4. Til sidst tilsættes de hakkede chokoladestykker
  5. 2 forme af 1.5 L smøres med et tyndt lag margarine
  6. Fordel halvdelen af kagemassen i hver sin form (ca. 650g i hver form). Massen fordeles jævnt med en spiseske
  7. Bages på den gennemvarme bagesten ved 180ºC i ca. 50 min.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.