Hvidløgsflute – Økologisk bageblanding

Bag dit eget hvidløgsflute med økologiske ingredienser til sommerens grillaftener. Det er nemt selv at bage, og så smager det skønt. Vi har gjort det endnu nemmere, og bagt brødene af vores Økologiske Fødselsdagsboller Brødblanding.

Hvis du elsker hvidløgsflute så meget som os, vil du også elske denne opskrift. Aldrig har det været nemmere at bage sit eget hvidløgsbrød. Dejen er dejligt luftig, og så er det fyldt med den skønneste hvidløgssmør. Opskriften er på fire flutes, så det er perfekt til sammenskudsgildet eller når der kommer gæster. Alle vil være imponeret over, hvor lækkert at hvidløgsflute kan smage.

Se opskrift
hvidløgsflute

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Hvidløgsflute – Økologisk bageblanding: 3 ud af 5 baseret på 19 anmeldelser

Opskrift

4 flutes

1 ps. Valsemøllen Økologiske Fødselsdagsboller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl lunkent vand (30°C)
200 g blødt økologisk smør
1 håndfuld finthakket persille
3 fed hvidløg

Sådan gør du

Hvidløgssmør

  1. Skær smør i mindre tern og kom i en skål. Pil og pres hvidløgsfed ned i smørret og tilføj finthakket persille. Bland det godt sammen med en ske eller gaffel. Lad det stå til dejen til hvidløgsflute er klar.

Hvidløgsflute

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  2. Del dejen i fire lige store stykker. Rul dem ud i fire firkanter af 20×30 cm. Smør hvidløgssmørret ud i et jævnt lag over dejen og rul den sammen til en pølse. Del dejen med en dejdeler i to pølser og sno dem sammen. Gentag samme proces med de andre tre stykker dej. Lad billederne nederst i opskriften guide dig, hvis du er i tvivl.
  3. Sæt de fire flutes på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 15-20 minutter, til de er gyldne.

Et godt tip: Hvis du gerne vil bage hvidløgsflute, men ikke har en Økologisk Fødselsdagboller Brødblanding, kan du lave din egen bløddej. Du kan finde en opskrift og lære mere om at bage med bløddej i vores bageskole. Her er også mange andre tips og tricks, til når du skal bage.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.