NYHED: Kage Hvedemel fra Finax

14. september - 2017

NY kage Hvedemel sikrer succes med dine hjemmebagte kager. Efteråret er sæson for bageglæde

Saftig æblekage a la mormor. Bløde muffins med efterårskrydderier. Duftende sprøde tærter med sensommerens sidste bær. Få ting slår glæden ved en hjemmebagt kage, og danskerne bager som aldrig før. Finax viser vejen til meget mere bageglæde med lanceringen af nyheden Kage Hvedemel – direkte fra de professionelle bagere til dit eget køkkenbord.
Mel er ikke bare mel. Det ved vi hos Finax, som er hele Danmarks mel-ekspert. Derfor kommer nu en fantastisk nyhed, der ellers kun er kendt i den professionelle bageverden, til din egen røremaskine. En nyhed, der vil forsøde efteråret med masser af bageglæde for hele familien.
Nyheden Finax Kage Hvedemel er nemlig det perfekte mel til alle slags bagværk, hvor man ikke bruger gær: Smukke kager, luftige lagkagebunde, sprøde kiks, søde snitter, saftige muffins og andre hjemmebagte fristelser, når gæsterne står for døren til efterårsferie, fest eller fødselsdag – eller bare fordi det er torsdag, og vi trænger til noget lækkert.

Stivelsesrig vinterhvede

Kagemelet er af højeste kvalitet. Kage Hvedemelet er fint formalet hvedemel, lavet af stivelserig dansk vinterhvede med et lavt indhold af gluten, som gør dit bagværk ekstra luftigt og saftigt, og giver dine småkager og tærtebunde det helt rigtige knæk.
Fordi glutenindholdet er lavt, er melet specifikt beregnet til kager og bagværk, der hæver med bagepulver, natron eller æg. Bager du bagværk med gær, skal du bruge et mel med et højere glutenindhold, som binder dejen sammen, gør den elastisk og bærer dejen oppe, når den hæver.
Nyheden Kage Hvedemel kommer i en 2 kilos pose til dig, der elsker at bage, så du er sikker på, at der er nok til hele bageprojektet. Kage Hvedemelet er 100% dansk og nemt at håndtere for alle, der elsker at eksperimentere med hjemmebagte kager.

Gennemtestet dansk kvalitet

Som gammel landbrugsnation har vi i Danmark tradition for høj kvalitet og stor ekspertise, når det gælder korn og mel. Derfor er Finax Kage Hvedemel 100% dansk, og alle landmænd, som leverer korn til Finax, dyrker deres marker uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler, og viser naturen den omsorg og ansvarlighed, som både den og du har krav på. Prøv selv det nye Kage Hvedemel fra Finax