Sådan gør du
- Kog de gule ærter direkte i fiskefonden tilsat skåret løg, gulerødder og selleri (anvender du Møllerens Gule Ærter er kogetiden ca. 5-10 min, med Møllerens Gule Flækærter er kogetiden ca. 45 min.). Hvis du bruger Møllerens Gule Ærter med kort kogetid, skal grøntsagerne først koges møre inden du tilsætter de gule ærter.
- Rens og damp muslingerne i lidt fiskefond tilsat timian. Brug kogelagen til at koge torsken mør i, og tilsæt herefter denne bouillon til ærtesuppen og smag til med salt og peber.
- Server torsken med lune rejer og muslinger og fordel ærte- suppe i hver tallerken.
Tip: Du kan sagtens bruge andre fisk og skaldyr. F.eks. laks.
Opskriften er udviklet i samarbejde med Rasmus Kjær, som er kok og driver cateringfirmaet Rasmuskjaer.dk