Økologiske Koldhævede Fuldkornsboller

Økologiske Koldhævede Fuldkornsboller

Valsemøllen Økologiske Koldhævede Fuldkornsboller med chiafrø og speltsurdej.

Koldhævede fuldkornsboller er fyldt med fuldkorn og masser af kærlighed til de økologiske råvarer. Speltsurdejen giver sammen med fuldkornsmelet og frøene den ekstra gode smag.

Brødblandingen giver 18 boller. Se opskriften her.

 

Økologisk mel Fuldkornsmærket Nøglehulsmærket

Ingredienser

56% fuldkornshvedemel*, hvedemel*, solsikkekerner*, hørfrø*, rørsukker*, 4% chiafrø*, 2,5% tørret spelthvedesurdej* (spelthvede*, starterkultur), solsikkeolie*, salt tilsat jod, 1% havreflager*, hvedegluten*, melbehandlingsmiddel (E300). *Økologisk.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Melblanding
  • Færdigbagt fuldkornsbolle
Energi1540 kJ / 370 kcal
Fedt7,6 g
- heraf mættede fedtsyrer0,8 g
Kulhydrat57 g
- heraf sukkerarter1,6 g
Kostfibre9,2 g
Protein13 g
Salt1,2 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få mere økologi og smag ind i hverdagen. Vores råvarer er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse, og med denne melblanding kan du altid være sikker på, at du bager med økologisk, danskproduceret mel af høj kvalitet.

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner, der skaber spændende produkter af gode råvarer.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

Køb det her