Multigrain sandwich – Bageblanding

Brug Valsemøllen Multigrain Vafler til at bage multigrain sandwich som er perfekte til madpakken eller frokosten derhjemme.

Med Valsemøllen bageblanding får du hurtig og nemt hjemmebagte multigrain sandwich. Bag en større portion og kom resten i fryseren så du altid har til frokosten. Det eneste du skal tilsætte er gær og vand – nemmere bliver det ikke.

Sandwichbrødene indeholder kilde til omega-3 fedtsyrer, 26% fuldkorn og 7% protein.

Læs meget mere om Valsemøllen Velvær serie, her.

Se opskrift
Multigrain sandwich

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

8-10 stk.

1 pose Valsemøllen Multigrain Vafler (500g)
15 g gær
250 g vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet, og rør rundt.
  2. Tilsæt melblandingen, og ælt dejen i 8-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller til dejen slipper skålens kanter og er glat og homogen.
  3. Dæk skålen til, og lad dejen hvile i 10 minutter.
  4. Hæld dejen ud på et meldrysset eller olieret bord, rul eller tryk dejen til en flade på ca. 30×25 cm og del dejen i 8-10 lige store stykker med en dejdeler. Placer dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Lad dem hæve tildækket et lunt sted, i 40-60 minutter.
  6. Bag ved 220°C, varmluft i 9-11 minutter.

Et godt tip: Var du vild med denne opskrift? Så prøv også Valsemøllen Fibersandwich som indeholder mindre frø og kerner men har et højt fiberindhold og fyldt med fuldkorn.