Multigrain sandwich – Bageblanding

Brug Valsemøllen Multigrain Vafler til at bage multigrain sandwich som er perfekte til madpakken eller frokosten derhjemme.

Med Valsemøllen bageblanding får du hurtig og nemt hjemmebagte multigrain sandwich. Bag en større portion og kom resten i fryseren så du altid har til frokosten. Det eneste du skal tilsætte er gær og vand – nemmere bliver det ikke.

Sandwichbrødene indeholder kilde til omega-3 fedtsyrer, 26% fuldkorn og 7% protein.

Læs meget mere om Valsemøllen Velvær serie, her.

Se opskrift
Multigrain sandwich

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

8-10 stk.

1 pose Valsemøllen Multigrain Vafler (500g)
15 g gær
250 g vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet, og rør rundt.
  2. Tilsæt melblandingen, og ælt dejen i 8-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller til dejen slipper skålens kanter og er glat og homogen.
  3. Dæk skålen til, og lad dejen hvile i 10 minutter.
  4. Hæld dejen ud på et meldrysset eller olieret bord, rul eller tryk dejen til en flade på ca. 30×25 cm og del dejen i 8-10 lige store stykker med en dejdeler. Placer dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Lad dem hæve tildækket et lunt sted, i 40-60 minutter.
  6. Bag ved 220°C, varmluft i 9-11 minutter.

Et godt tip: Var du vild med denne opskrift? Så prøv også Valsemøllen Fibersandwich som indeholder mindre frø og kerner men har et højt fiberindhold og fyldt med fuldkorn. 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.