Fibersandwich – Bageblanding

Fibersandwich er nemme at bage til madpakken, eller som en lækker ristet panini til frokost eller hurtig aftensmad derhjemme. Valsemøllen Fibersandwich gør det nemt at bage en hjemmelavet version af de populære cafesandwiches, og du får tilmed et mættende sandwichbrød, der kan holde sig saftigt i op mod en uge. Kalorieindholdet pr. sandwichbrød er 189 kcal.

Valsemøllen Fibersandwich har et højt fiberindhold og indeholder 34% fuldkorn. Det giver en sprød og saftig krumme i sandwichbollerne. Det eneste du skal gøre er at tilsætte vand og gær til bageblandingen.

Læs meget mere om Valsemøllen Velvær® serien, vejen til velvær og en masse spændene opskrifter, her. 

Se opskrift
Fibersandwich

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

8-10 sandwich

3,5 dl lunkent vand (30°C)
20 g gær (7 g tør gær)
1 ps. Valsemøllen Fiber Sandwich melblanding 

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet, og rør rundt.
  2. Tilsæt melblandingen, og ælt dejen i 12-15 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller til dejen slipper skålens kanter og er glat og homogen.
  3. Dæk skålen til, og lad dejen hvile i 10 minutter.
  4. Hæld dejen ud på et meldrysset eller olieret bord, rul eller tryk dejen til en flade på ca. 30×25 cm og del dejen i 8-10 lige store stykker med en dejdeler. Placer dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Lad dem hæve tildækket et lunt sted, i 40-60 minutter.
  6. Bag ved 220°C, varmluft i 9-11 minutter.

Et godt tip: Mangler du inspiration til hvad du skal komme i din sandwich? Prøv opskriften på fiberrig frokost med koldrøget laks, som er lavet i samarbejde med Sara Jin.