NYHED! Valsemøllen Bageenzym

28. januar - 2022

NYHED der løfter dit hjemmebagte bagværk til professionelt niveau

 

Har du også undret dig over, hvordan bagerens brød altid er sprødere, luftigere og lidt saftigere? Håndværksbageren kan sig fag, jovist, men han er heller ikke bleg for at få hjælp fra bage-enzymer, når dejen lige skal have den ekstra fine luftighed, vi alle sammen er så glade for. Og nu kan du købe bage-enzymer med hjem til hjemmebageriet, næste gang du handler i Super Brugsen, Kvickly eller Dagli’brugsen

Gær elsker enzymer

Enzymer er proteiner, der findes i alle levende organismer – også i os mennesker. Bage-enzymer er særlige enzymer, der sætter fut i gæret og stabiliserer glutenstrukturen i dejen. Og når brødet er bagt, er enzymerne væk igen, da de forsvinder ved cirka 60 grader. Derfor kan du hverken smage eller dufte enzymerne i dit færdige bagværk.

Det kan du bruge bageenzymer til

Bage-enzymer fra Valsemøllen kan bruges til al slags brød bagt med gær. Fra rundstykker til franskbrød og sprøde snegle til madbrød og alt andet, hvor du gerne vil have en sprød skorpe og en luftig dej. Vi anbefaler ikke, at du bruger det til rugbrødsbagning eller til glutenfri bagning. Prøv dig frem og eksperimenter med de opskrifter, du plejer at bruge.

 

Opbevar dejen på frost

Med bage-enzymer kan du opbevare dejen på køl i op til 48 timer og du kan samtidig fryse den i op til 14 dage og bage den, når du gerne vil. Dejen skal tøes op, inden du bager den.

TIP:
Når du bruger bage-enzymer, er det vigtigt, at du blander dem godt sammen med melet og andre tørre ingredienser, inden du kommer det i væsken.

I alle bageopskrifter hvor du gær kan du bruge bage-enzym, så hop over på vores hjemmeside og find masser af fine opskrifter til din bagning.

Prøv for eksempel:

Klassiske Skagenslapper

Et luftigt ciabattabrød

Et sprødt Manitobabrød

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.