NYHED! Valsemøllen Bageenzym

28. januar - 2022

NYHED der løfter dit hjemmebagte bagværk til professionelt niveau

 

Har du også undret dig over, hvordan bagerens brød altid er sprødere, luftigere og lidt saftigere? Håndværksbageren kan sig fag, jovist, men han er heller ikke bleg for at få hjælp fra bage-enzymer, når dejen lige skal have den ekstra fine luftighed, vi alle sammen er så glade for. Og nu kan du købe bage-enzymer med hjem til hjemmebageriet, næste gang du handler i Super Brugsen, Kvickly eller Dagli’brugsen

Gær elsker enzymer

Enzymer er proteiner, der findes i alle levende organismer – også i os mennesker. Bage-enzymer er særlige enzymer, der sætter fut i gæret og stabiliserer glutenstrukturen i dejen. Og når brødet er bagt, er enzymerne væk igen, da de forsvinder ved cirka 60 grader. Derfor kan du hverken smage eller dufte enzymerne i dit færdige bagværk.

Det kan du bruge bageenzymer til

Bage-enzymer fra Valsemøllen kan bruges til al slags brød bagt med gær. Fra rundstykker til franskbrød og sprøde snegle til madbrød og alt andet, hvor du gerne vil have en sprød skorpe og en luftig dej. Vi anbefaler ikke, at du bruger det til rugbrødsbagning eller til glutenfri bagning. Prøv dig frem og eksperimenter med de opskrifter, du plejer at bruge.

 

Opbevar dejen på frost

Med bage-enzymer kan du opbevare dejen på køl i op til 48 timer og du kan samtidig fryse den i op til 14 dage og bage den, når du gerne vil. Dejen skal tøes op, inden du bager den.

TIP:
Når du bruger bage-enzymer, er det vigtigt, at du blander dem godt sammen med melet og andre tørre ingredienser, inden du kommer det i væsken.

I alle bageopskrifter hvor du gær kan du bruge bage-enzym, så hop over på vores hjemmeside og find masser af fine opskrifter til din bagning.

Prøv for eksempel:

Klassiske Skagenslapper

Et luftigt ciabattabrød

Et sprødt Manitobabrød

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.