NYHED! Valsemøllen Bageenzym

28. januar - 2022

NYHED der løfter dit hjemmebagte bagværk til professionelt niveau

 

Har du også undret dig over, hvordan bagerens brød altid er sprødere, luftigere og lidt saftigere? Håndværksbageren kan sig fag, jovist, men han er heller ikke bleg for at få hjælp fra bage-enzymer, når dejen lige skal have den ekstra fine luftighed, vi alle sammen er så glade for. Og nu kan du købe bage-enzymer med hjem til hjemmebageriet, næste gang du handler i Super Brugsen, Kvickly eller Dagli’brugsen

Gær elsker enzymer

Enzymer er proteiner, der findes i alle levende organismer – også i os mennesker. Bage-enzymer er særlige enzymer, der sætter fut i gæret og stabiliserer glutenstrukturen i dejen. Og når brødet er bagt, er enzymerne væk igen, da de forsvinder ved cirka 60 grader. Derfor kan du hverken smage eller dufte enzymerne i dit færdige bagværk.

Det kan du bruge bageenzymer til

Bage-enzymer fra Valsemøllen kan bruges til al slags brød bagt med gær. Fra rundstykker til franskbrød og sprøde snegle til madbrød og alt andet, hvor du gerne vil have en sprød skorpe og en luftig dej. Vi anbefaler ikke, at du bruger det til rugbrødsbagning eller til glutenfri bagning. Prøv dig frem og eksperimenter med de opskrifter, du plejer at bruge.

 

Opbevar dejen på frost

Med bage-enzymer kan du opbevare dejen på køl i op til 48 timer og du kan samtidig fryse den i op til 14 dage og bage den, når du gerne vil. Dejen skal tøes op, inden du bager den.

TIP:
Når du bruger bage-enzymer, er det vigtigt, at du blander dem godt sammen med melet og andre tørre ingredienser, inden du kommer det i væsken.

I alle bageopskrifter hvor du gær kan du bruge bage-enzym, så hop over på vores hjemmeside og find masser af fine opskrifter til din bagning.

Prøv for eksempel:

Klassiske Skagenslapper

Et luftigt ciabattabrød

Et sprødt Manitobabrød

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.