NYHED! Valsemøllen Bageenzym

28. januar - 2022

NYHED der løfter dit hjemmebagte bagværk til professionelt niveau

 

Har du også undret dig over, hvordan bagerens brød altid er sprødere, luftigere og lidt saftigere? Håndværksbageren kan sig fag, jovist, men han er heller ikke bleg for at få hjælp fra bage-enzymer, når dejen lige skal have den ekstra fine luftighed, vi alle sammen er så glade for. Og nu kan du købe bage-enzymer med hjem til hjemmebageriet, næste gang du handler i Super Brugsen, Kvickly eller Dagli’brugsen

Gær elsker enzymer

Enzymer er proteiner, der findes i alle levende organismer – også i os mennesker. Bage-enzymer er særlige enzymer, der sætter fut i gæret og stabiliserer glutenstrukturen i dejen. Og når brødet er bagt, er enzymerne væk igen, da de forsvinder ved cirka 60 grader. Derfor kan du hverken smage eller dufte enzymerne i dit færdige bagværk.

Det kan du bruge bageenzymer til

Bage-enzymer fra Valsemøllen kan bruges til al slags brød bagt med gær. Fra rundstykker til franskbrød og sprøde snegle til madbrød og alt andet, hvor du gerne vil have en sprød skorpe og en luftig dej. Vi anbefaler ikke, at du bruger det til rugbrødsbagning eller til glutenfri bagning. Prøv dig frem og eksperimenter med de opskrifter, du plejer at bruge.

 

Opbevar dejen på frost

Med bage-enzymer kan du opbevare dejen på køl i op til 48 timer og du kan samtidig fryse den i op til 14 dage og bage den, når du gerne vil. Dejen skal tøes op, inden du bager den.

TIP:
Når du bruger bage-enzymer, er det vigtigt, at du blander dem godt sammen med melet og andre tørre ingredienser, inden du kommer det i væsken.

I alle bageopskrifter hvor du gær kan du bruge bage-enzym, så hop over på vores hjemmeside og find masser af fine opskrifter til din bagning.

Prøv for eksempel:

Klassiske Skagenslapper

Et luftigt ciabattabrød

Et sprødt Manitobabrød

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.