Nyhed! Løft dit hjemmebag til helt nye højder med to nye Bagehjælpemidler

02. februar - 2023

Valsemøllen introducerer Tørret Surdej og Maltmel til den danske hobbybager

Uanset hvor dygtig en hjemmebager du er, så ved du nok, at det handler om teknik, gode råvarer og respekt for dejen, når du skal perfektionere dit bagværk. Med Valsemøllens to nyheder bliver det lettere at mestre teknikkerne og derved opnå den helt rette smag, farve og krumme på alt fra surdejsbollerne til rug- og hvedebrødet. Valsemøllen lancerer nemlig hele to nye Bagehjælpemidler, som kan hjælpe dig med at nå nye højder med dit bagværk: Tørret Surdej og Maltmel. 

Surdej og malt er nogle af de ingredienser, som løfter dit bagværk. Ingredienserne er nemlig med til at give rug-, hvedebrød og -boller den der helt rette smag og krumme, som du kender den fra dine favoritbagerier. Men en surdej kræver pleje og pasning, og det har mange af os hverken tid eller tålmodighed til. Særligt ikke, når der findes et godt og nemt alternativ: dehydreret surdej. Det samme gælder maltmel – det er ikke noget, der står i køkkenskabene hos alle, men det burde det måske, for det gør faktisk en stor forskel for resultatet.

Valsemøllen Bagehjælpemidler: God smag og godt, professionelt håndværk

Med Valsemøllens serie af Bagehjælpemidler er det muligt at bage endnu bedre bagværk, som du kender det fra de professionelle – hjemme i dit eget køkken. Produkterne tager udgangspunkt i professionelle teknikker og giver dig en genvej til endnu lækrere hjemmebag, mens råvarerne er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse.

Hvad er tørret surdej?

Valsemøllen Tørret Surdej er en tørret surdej på spelthvede, der er startet op som en traditionel surdej og herefter tørret ind og formalet. Det giver dig fordelen af den ægte surdejssmag. En tørret surdej er inaktiv, og du skal derfor anvende gær for at få dit bagværk til at hæve.

Hvad er maltmel?

Maltmel består af spiret korn, som er tørret, ristet og formalet til mel. Malt bruges særligt i brygningen af øl og whisky, men er også̊ populært i bagværk på grund af den ekstra farve og gode smag, det tilfører. Tørringsprocessen afgør, om maltmelet bliver lyst eller mørkt. Med Valsemøllen Maltmel får du en let, mørkristet maltmel baseret på byg, hvilket gør den velegnet til både helt mørke rugbrød og mere gyldne hvedebrød og -boller.

Prøv også Valsemøllen Bageenzym!

Valsemøllen Bageenzym er også en del af Valsemøllens serie af Bagehjælpemidler – og det er der god grund til. Bruger du enzymerne rigtigt, får du et luftigere brød, en sprødere skorpe og et mere ensartet bagværk, når du bager med bageenzymer.

 

NYHED! Valsemøllen Tørret Surdej – din genvej til den perfekte surdejssmag og sprøde skorpe

Tørret Surdej består af aktiv økologisk spelthvedesurdej, som er tørret ind og formalet, så du kan få glæde af alle surdejens gode egenskaber – på den nemme måde uden at skulle passe og pleje den. Og så giver det tilmed bagværket både en dybere smag og en sprødere og mere rustik skorpe.

På den måde får du en nem genvej til det perfekte surdejsbrød. Med Valsemøllen Tørret Surdej kan du nemlig let give dine hvedebrød og -boller, dit rugbrød, din pizzadej og andet bagværk den helt rette smag og konsistens. Den tørrede surdej er inaktiv, hvilket betyder, at du fortsat skal bruge gær for at få dit bagværk til at hæve.

Anvendelse

Tilsæt Valsemøllen Tørret Surdej sammen med de tørre ingredienser. Produktet kan anvendes til alt slags bagværk, hvor du gerne vil have den karakteristiske surdejssmag, som fx brød, boller, pizza og rugbrød. Valsemøllen Tørret Surdej indeholder 100 g tørret surdej, hvilket passer til ca. 5 brød afhængig af størrelse og dosering.

Dosering:

2-5 % af melmængden (dvs. 20-50 g pr. kg mel). Dosering kan justeres efter, hvor markant en surdejssmag, du ønsker.

Valsemøllen Tørret Surdej, 100 g., vejl. udsalgspris 21,95 kr.

Tip: Hvis du ønsker en mere markant surdejssmag, kan du blande Valsemøllen Tørret Surdej med lidt vand dagen før, du bager. Du kan også bruge tørsurdejen som base til at starte din egen aktive surdej over 2-3 dage. Se mere på valsemøllen.dk.

 

NYHED! Valsemøllen Maltmel – din genvej til den perfekte farve og dybe smag

Med Valsemøllen Maltmel kan du give dit bagværk en mørkere farve og en dyb, ristet smag. Afhængigt af, hvor meget Maltmel du kommer i dejen, kan du bruge maltmelet til at bage alle mørke rugbrød og til hvedebrød og -boller med en varm, gylden farvetone. Malt er nemlig en vigtig ingrediens, når du vil give dit brød ekstra karakter – uanset om du vil bage rugbrød fra bunden, eller du ønsker at give dine hvedebrød og -boller en flot gylden farve og dyb smag.

Anvendelse

Valsemøllen Maltmel tilsættes de tørre ingredienser. Kan anvendes i alt slags bagværk, hvor du gerne vil have en mørkere farve og den dybe maltsmag med en fin kant af bitterhed.

Dosering:

2-5 % af melmængden. Det svarer til 20-50 g (6-16 tsk.) pr. 1 kg mel. Til rugbrød anbefaler vi 3-5 % og 2-3 % til hvedebrød og –boller. 100 g passer til ca. 2-3 rugbrød og ca. 5 hvedebrød afhængig af type/størrelse.

Valsemøllen Maltmel, 100 g, vejl. udsalgspris 21,95 kr.

Tip: Smagen af malt klæder især de grovere brødtyper godt – særligt hvis de også indeholder lidt sødme i form af fx honning. Se mere på valsemøllen.dk.

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.