Rugbrødsblinis med laks og citroncreme

Små, elegante rugbrødsblinis med koldrøget laks og frisk citroncreme – perfekt som forret, appetizer eller på et festligt tapasbord.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Fuldkornspartnerskabet i forbindelse med Aftensmadsugen.

Små rugbrødsblinis med koldrøget laks, citroncreme og frisk dild.

Køkkentid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

8 personer

½ dl piskefløde
½ dl cremefraiche 18 %
Saft og skal af ½ (økologisk) citron
8 skiver fuldkornsrugbrød (der skal være 2 stk. blinis til hver)
200 g koldrøget laks
En håndfuld frisk mynte, dild eller purløg
En smule salt og peber

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Pisk fløde og cremefraiche til en let skum.
  2. Vend citronsaft og -skal i, og smag til med salt og peber.
  3. Udstik små cirkler af rugbrød med en lille rund udstikker, så der er to til hver person. Gem kanterne til croutoner eller topping.
  4. Rist de små rugbrødsblinis let på brødrister eller i ovn, til de er sprøde.
  5. Anret med et stykke koldrøget laks, en klat citroncreme og friske urter på toppen.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Vinderen trækkes 30. juni 2025 og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.