Hjertebag til fordel for Danmarks Indsamling 2022 – lille land, stort hjerte

Hjælp coronakrisens børn, og bag sammen med os og bagedyst-finalist Frederik Haun til fordel for årets Danmarks Indsamling. Jo mere hjertebag, jo mere samler vi ind til coronakrisens børn.

Støt årets Danmarks Indsamling og vær samtidig med i konkurrencen om en bagedag med Frederik Haun hjemme hos dig. Når du deler et billede på Instagram med #Hjertebag og @Valsemollen er du med i konkurrencen – og Valsemøllen donerer 5 kr. pr. billede uploadet til og med den 28. januar 2022.

Når du deler indhold med #hjertebag accepterer du, at Danmarks Indsamling og DR har ret til at anvende indholdet ifm. den digitale kampagne og TV-showet for Danmarks Indsamling den 29/1 2022.

Frederik Hauns Hjertebrød – vores bud på #Hjertebag

Bag et lækkert og familievenligt hvedebrød med Frederik Haun. Frederik Haun har udviklet en opskrift på et fyldigt hjertebrød med vores nye Valsemøllen ØKO Dansk Stenformalet Hvedemel, med 20% fuldkorn. Derudover er brødet fyldt med Valsemøllen ØKO Danske Havregryn samt sprøde frø og kerner og et smukt, flettet hjerte på toppen, som laves med pastafarve eller rødbedesaft.

Bag hjertebrød

Om Danmarks Indsamling – Lille land, stort hjerte

I januar 2022 står hele Danmark sammen og samler ind til coronakrisens børn ude i verden, der har været hårdt ramt af pandemien.

Danmarks Indsamling 2022 samler ind til børnene, så de kan få en ny start, med nyt håb og nye muligheder. Ved at donere og støtte op om coronakrisens børn, hjælper Danmarks Indsamling med at sikre, at børnene får adgang til rent drikkevand; at de får uddannelse og beskyttelse; at der er en læge, der kan hjælpe, og en voksen, der kan give dem den omsorg, de har brug for.

Valsemøllen er med til at støtte årets ”Danmarks Indsamling – Lille land, stort hjerte”, der kulminerer i et stort TV-show lørdag d. 29. januar – live fra Musikhuset Esbjerg. Vi bager for den gode sags tjeneste, og det samme kan du gøre.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.