Hjertebag til fordel for Danmarks Indsamling 2022 – lille land, stort hjerte

Hjælp coronakrisens børn, og bag sammen med os og bagedyst-finalist Frederik Haun til fordel for årets Danmarks Indsamling. Jo mere hjertebag, jo mere samler vi ind til coronakrisens børn.

Støt årets Danmarks Indsamling og vær samtidig med i konkurrencen om en bagedag med Frederik Haun hjemme hos dig. Når du deler et billede på Instagram med #Hjertebag og @Valsemollen er du med i konkurrencen – og Valsemøllen donerer 5 kr. pr. billede uploadet til og med den 28. januar 2022.

Når du deler indhold med #hjertebag accepterer du, at Danmarks Indsamling og DR har ret til at anvende indholdet ifm. den digitale kampagne og TV-showet for Danmarks Indsamling den 29/1 2022.

Frederik Hauns Hjertebrød – vores bud på #Hjertebag

Bag et lækkert og familievenligt hvedebrød med Frederik Haun. Frederik Haun har udviklet en opskrift på et fyldigt hjertebrød med vores nye Valsemøllen ØKO Dansk Stenformalet Hvedemel, med 20% fuldkorn. Derudover er brødet fyldt med Valsemøllen ØKO Danske Havregryn samt sprøde frø og kerner og et smukt, flettet hjerte på toppen, som laves med pastafarve eller rødbedesaft.

Bag hjertebrød

Om Danmarks Indsamling – Lille land, stort hjerte

I januar 2022 står hele Danmark sammen og samler ind til coronakrisens børn ude i verden, der har været hårdt ramt af pandemien.

Danmarks Indsamling 2022 samler ind til børnene, så de kan få en ny start, med nyt håb og nye muligheder. Ved at donere og støtte op om coronakrisens børn, hjælper Danmarks Indsamling med at sikre, at børnene får adgang til rent drikkevand; at de får uddannelse og beskyttelse; at der er en læge, der kan hjælpe, og en voksen, der kan give dem den omsorg, de har brug for.

Valsemøllen er med til at støtte årets ”Danmarks Indsamling – Lille land, stort hjerte”, der kulminerer i et stort TV-show lørdag d. 29. januar – live fra Musikhuset Esbjerg. Vi bager for den gode sags tjeneste, og det samme kan du gøre.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.