Hjertebag til fordel for Danmarks Indsamling 2022 – lille land, stort hjerte

Hjælp coronakrisens børn, og bag sammen med os og bagedyst-finalist Frederik Haun til fordel for årets Danmarks Indsamling. Jo mere hjertebag, jo mere samler vi ind til coronakrisens børn.

Støt årets Danmarks Indsamling og vær samtidig med i konkurrencen om en bagedag med Frederik Haun hjemme hos dig. Når du deler et billede på Instagram med #Hjertebag og @Valsemollen er du med i konkurrencen – og Valsemøllen donerer 5 kr. pr. billede uploadet til og med den 28. januar 2022.

Når du deler indhold med #hjertebag accepterer du, at Danmarks Indsamling og DR har ret til at anvende indholdet ifm. den digitale kampagne og TV-showet for Danmarks Indsamling den 29/1 2022.

Frederik Hauns Hjertebrød – vores bud på #Hjertebag

Bag et lækkert og familievenligt hvedebrød med Frederik Haun. Frederik Haun har udviklet en opskrift på et fyldigt hjertebrød med vores nye Valsemøllen ØKO Dansk Stenformalet Hvedemel, med 20% fuldkorn. Derudover er brødet fyldt med Valsemøllen ØKO Danske Havregryn samt sprøde frø og kerner og et smukt, flettet hjerte på toppen, som laves med pastafarve eller rødbedesaft.

Bag hjertebrød

Om Danmarks Indsamling – Lille land, stort hjerte

I januar 2022 står hele Danmark sammen og samler ind til coronakrisens børn ude i verden, der har været hårdt ramt af pandemien.

Danmarks Indsamling 2022 samler ind til børnene, så de kan få en ny start, med nyt håb og nye muligheder. Ved at donere og støtte op om coronakrisens børn, hjælper Danmarks Indsamling med at sikre, at børnene får adgang til rent drikkevand; at de får uddannelse og beskyttelse; at der er en læge, der kan hjælpe, og en voksen, der kan give dem den omsorg, de har brug for.

Valsemøllen er med til at støtte årets ”Danmarks Indsamling – Lille land, stort hjerte”, der kulminerer i et stort TV-show lørdag d. 29. januar – live fra Musikhuset Esbjerg. Vi bager for den gode sags tjeneste, og det samme kan du gøre.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.