Hjertebag til fordel for Danmarks Indsamling 2022 – lille land, stort hjerte

Hjælp coronakrisens børn, og bag sammen med os og bagedyst-finalist Frederik Haun til fordel for årets Danmarks Indsamling. Jo mere hjertebag, jo mere samler vi ind til coronakrisens børn.

Støt årets Danmarks Indsamling og vær samtidig med i konkurrencen om en bagedag med Frederik Haun hjemme hos dig. Når du deler et billede på Instagram med #Hjertebag og @Valsemollen er du med i konkurrencen – og Valsemøllen donerer 5 kr. pr. billede uploadet!

Når du deler indhold med #hjertebag accepterer du, at Danmarks Indsamling og DR har ret til at anvende indholdet ifm. den digitale kampagne og TV-showet for Danmarks Indsamling den 29/1 2022.

Vind en bagedag med bagedyst-finalist Frederik Haun

Vind en bagedag med Frederik Haun hjemme ved dig. Det eneste, du skal gøre, er at bage lige det, du har lyst til, hvor du på én eller anden måde inkluder et hjerte i dit bagværk. Find masser af inspiration til hjertebag her på siden eller slip blot din egen kreativitet løs.

Del et billede af dit bagværk i feedet på din Instagram profil – tag @Valsemollen og #Hjertebag på billedet. Så donerer vi 5 kr. pr. uploadet billede – og du er med i konkurrencen. Vi trækker en vinder den 28. januar, og vi glæder os til at se jeres kreative hjertebag!

Valsemøllen donerer derudover 0,50 kr. pr. dansk mel-produkt solgt i hele januar måned – så ALLE der bager med Valsemøllen dansk mel, helt uden at skulle gøre yderligere, er med til at støtte årets Danmarks Indsamling.

Frederik Hauns Hjertebrød – vores bud på #Hjertebag

Bag et lækkert og familievenligt hvedebrød med Frederik Haun. Frederik Haun har udviklet en opskrift på et fyldigt hjertebrød med vores nye Valsemøllen ØKO Dansk Stenformalet Hvedemel, med 20% fuldkorn. Derudover er brødet fyldt med Valsemøllen ØKO Danske Havregryn samt sprøde frø og kerner og et smukt, flettet hjerte på toppen, som laves med pastafarve eller rødbedesaft.

Bag hjertebrød

Om Danmarks Indsamling – Lille land, stort hjerte

I januar 2022 står hele Danmark sammen og samler ind til coronakrisens børn ude i verden, der har været hårdt ramt af pandemien.

Danmarks Indsamling 2022 samler ind til børnene, så de kan få en ny start, med nyt håb og nye muligheder. Ved at donere og støtte op om coronakrisens børn, hjælper Danmarks Indsamling med at sikre, at børnene får adgang til rent drikkevand; at de får uddannelse og beskyttelse; at der er en læge, der kan hjælpe, og en voksen, der kan give dem den omsorg, de har brug for.

Valsemøllen er med til at støtte årets ”Danmarks Indsamling – Lille land, stort hjerte”, der kulminerer i et stort TV-show lørdag d. 29. januar – live fra Musikhuset Esbjerg. Vi bager for den gode sags tjeneste, og det samme kan du gøre.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.