Hjertebag til fordel for Danmarks Indsamling 2022 – lille land, stort hjerte

Hjælp coronakrisens børn, og bag sammen med os og bagedyst-finalist Frederik Haun til fordel for årets Danmarks Indsamling. Jo mere hjertebag, jo mere samler vi ind til coronakrisens børn.

Støt årets Danmarks Indsamling og vær samtidig med i konkurrencen om en bagedag med Frederik Haun hjemme hos dig. Når du deler et billede på Instagram med #Hjertebag og @Valsemollen er du med i konkurrencen – og Valsemøllen donerer 5 kr. pr. billede uploadet til og med den 28. januar 2022.

Når du deler indhold med #hjertebag accepterer du, at Danmarks Indsamling og DR har ret til at anvende indholdet ifm. den digitale kampagne og TV-showet for Danmarks Indsamling den 29/1 2022.

Frederik Hauns Hjertebrød – vores bud på #Hjertebag

Bag et lækkert og familievenligt hvedebrød med Frederik Haun. Frederik Haun har udviklet en opskrift på et fyldigt hjertebrød med vores nye Valsemøllen ØKO Dansk Stenformalet Hvedemel, med 20% fuldkorn. Derudover er brødet fyldt med Valsemøllen ØKO Danske Havregryn samt sprøde frø og kerner og et smukt, flettet hjerte på toppen, som laves med pastafarve eller rødbedesaft.

Bag hjertebrød

Om Danmarks Indsamling – Lille land, stort hjerte

I januar 2022 står hele Danmark sammen og samler ind til coronakrisens børn ude i verden, der har været hårdt ramt af pandemien.

Danmarks Indsamling 2022 samler ind til børnene, så de kan få en ny start, med nyt håb og nye muligheder. Ved at donere og støtte op om coronakrisens børn, hjælper Danmarks Indsamling med at sikre, at børnene får adgang til rent drikkevand; at de får uddannelse og beskyttelse; at der er en læge, der kan hjælpe, og en voksen, der kan give dem den omsorg, de har brug for.

Valsemøllen er med til at støtte årets ”Danmarks Indsamling – Lille land, stort hjerte”, der kulminerer i et stort TV-show lørdag d. 29. januar – live fra Musikhuset Esbjerg. Vi bager for den gode sags tjeneste, og det samme kan du gøre.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.