Bagning i bagemaskine

Hvis du har adgang til en bagemaskine, kan du let bage dit glutenfri brød i den. Følg instruktionerne på bagemaskinen. Du opnår det bedste resultat, hvis du bruger et hurtigtprogram/kortprogram med kun én hævning. Vi anbefaler, at du vejer blandingen, da glutenfri mel let pakkes sammen.

BAGNING AF 1 SURDEJSBRØD
450 g Valsemøllen Surdejsbrød Mix (gær findes allerede i mixen)
4 dl vand, ca 37°

BAGNING AF 1 HAVREBRØD
450 g Valsemøllen Havrebrød Mix (gær findes allerede i mixen)
4 dl vand, ca 37°

BAGNING AF 1 FINT GLUTENFRIT BRØD
360 g Valsemøllen Glutenfri Melmix (~6 dl)
4 g tørgær (1 tsk)
3 dl vand, ca. 45°
2 spsk olie
0,5 tsk salt

BAGNING AF 1 FINT GLUTENFRIT BRØD
330 g Valsemøllen Glutenfri Lavprotein Melmix (~5,5 dl)
4 g tørgær (1 tsk)
2,5 dl vand, ca. 45°
2 spsk olie
0,5 tsk salt

BAGNING AF 1 GROFT GLUTENFRIT BRØD
275 g Valsemøllen Glutenfri Grov Melmix (~5,5 dl)
4 g tørgær (1 tsk)
3 dl vand, ca. 45°
1 spsk olie
0,5 tsk salt
1,5 spsk sirup

BAGNING AF 1 FIBERBRØD
500g Valsemøllen Fiberbrød Mix
4,5 dl vand, ca. 45°

GROFT MÜSLIBRØD
3,5 dl vand
3 ss olie
2 tsk salt
3 ss mørk sirup
0,5 ss Valsemøllen Psyllium
35 g Valsemøllen Glutenfri fruktmüsli med majs (ca 1 dl)
350 g Valsemøllen grov glutenfri melmix (ca 6 dl)
2 ts tørgær

CHOKOLADEKAGE
1,5 dl mælk
1 pisket æg
100 g blødt eller flydende smør
1,5 dl sukker
1 kryddermål salt
1,5 tsk vanillesukker
2-3 ss kakao
180 g Valsemøllen glutenfri melmix(ca 3 dl)
0,5 ss bagepulver
0,5 ts natron

FIBERBRØD
3 dl vand
3 ss olie
1,5 tsk salt
1 ss mørk sirup
1 ss Valsemøllen Psyllium
0,5 dl Valsemøllen Fibrex
450 g Valsemøllen glutenfri melmix (ca 7,5 dl)
1,5 tsk tørgær

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.