Bagning i bagemaskine

Hvis du har adgang til en bagemaskine, kan du let bage dit glutenfri brød i den. Følg instruktionerne på bagemaskinen. Du opnår det bedste resultat, hvis du bruger et hurtigtprogram/kortprogram med kun én hævning. Vi anbefaler, at du vejer blandingen, da glutenfri mel let pakkes sammen.

BAGNING AF 1 SURDEJSBRØD
450 g Valsemøllen Surdejsbrød Mix (gær findes allerede i mixen)
4 dl vand, ca 37°

BAGNING AF 1 HAVREBRØD
450 g Valsemøllen Havrebrød Mix (gær findes allerede i mixen)
4 dl vand, ca 37°

BAGNING AF 1 FINT GLUTENFRIT BRØD
360 g Valsemøllen Glutenfri Melmix (~6 dl)
4 g tørgær (1 tsk)
3 dl vand, ca. 45°
2 spsk olie
0,5 tsk salt

BAGNING AF 1 FINT GLUTENFRIT BRØD
330 g Valsemøllen Glutenfri Lavprotein Melmix (~5,5 dl)
4 g tørgær (1 tsk)
2,5 dl vand, ca. 45°
2 spsk olie
0,5 tsk salt

BAGNING AF 1 GROFT GLUTENFRIT BRØD
275 g Valsemøllen Glutenfri Grov Melmix (~5,5 dl)
4 g tørgær (1 tsk)
3 dl vand, ca. 45°
1 spsk olie
0,5 tsk salt
1,5 spsk sirup

BAGNING AF 1 FIBERBRØD
500g Valsemøllen Fiberbrød Mix
4,5 dl vand, ca. 45°

GROFT MÜSLIBRØD
3,5 dl vand
3 ss olie
2 tsk salt
3 ss mørk sirup
0,5 ss Valsemøllen Psyllium
35 g Valsemøllen Glutenfri fruktmüsli med majs (ca 1 dl)
350 g Valsemøllen grov glutenfri melmix (ca 6 dl)
2 ts tørgær

CHOKOLADEKAGE
1,5 dl mælk
1 pisket æg
100 g blødt eller flydende smør
1,5 dl sukker
1 kryddermål salt
1,5 tsk vanillesukker
2-3 ss kakao
180 g Valsemøllen glutenfri melmix(ca 3 dl)
0,5 ss bagepulver
0,5 ts natron

FIBERBRØD
3 dl vand
3 ss olie
1,5 tsk salt
1 ss mørk sirup
1 ss Valsemøllen Psyllium
0,5 dl Valsemøllen Fibrex
450 g Valsemøllen glutenfri melmix (ca 7,5 dl)
1,5 tsk tørgær

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.