Hvis du har adgang til en bagemaskine, kan du let bage dit glutenfri brød i den. Følg instruktionerne på bagemaskinen. Du opnår det bedste resultat, hvis du bruger et hurtigtprogram/kortprogram med kun én hævning. Vi anbefaler, at du vejer blandingen, da glutenfri mel let pakkes sammen.
BAGNING AF 1 SURDEJSBRØD
450 g Valsemøllen Surdejsbrød Mix (gær findes allerede i mixen)
4 dl vand, ca 37°
BAGNING AF 1 HAVREBRØD
450 g Valsemøllen Havrebrød Mix (gær findes allerede i mixen)
4 dl vand, ca 37°
BAGNING AF 1 FINT GLUTENFRIT BRØD
360 g Valsemøllen Glutenfri Melmix (~6 dl)
4 g tørgær (1 tsk)
3 dl vand, ca. 45°
2 spsk olie
0,5 tsk salt
BAGNING AF 1 FINT GLUTENFRIT BRØD
330 g Valsemøllen Glutenfri Lavprotein Melmix (~5,5 dl)
4 g tørgær (1 tsk)
2,5 dl vand, ca. 45°
2 spsk olie
0,5 tsk salt
BAGNING AF 1 GROFT GLUTENFRIT BRØD
275 g Valsemøllen Glutenfri Grov Melmix (~5,5 dl)
4 g tørgær (1 tsk)
3 dl vand, ca. 45°
1 spsk olie
0,5 tsk salt
1,5 spsk sirup
BAGNING AF 1 FIBERBRØD
500g Valsemøllen Fiberbrød Mix
4,5 dl vand, ca. 45°
GROFT MÜSLIBRØD
3,5 dl vand
3 ss olie
2 tsk salt
3 ss mørk sirup
0,5 ss Valsemøllen Psyllium
35 g Valsemøllen Glutenfri fruktmüsli med majs (ca 1 dl)
350 g Valsemøllen grov glutenfri melmix (ca 6 dl)
2 ts tørgær
CHOKOLADEKAGE
1,5 dl mælk
1 pisket æg
100 g blødt eller flydende smør
1,5 dl sukker
1 kryddermål salt
1,5 tsk vanillesukker
2-3 ss kakao
180 g Valsemøllen glutenfri melmix(ca 3 dl)
0,5 ss bagepulver
0,5 ts natron
FIBERBRØD
3 dl vand
3 ss olie
1,5 tsk salt
1 ss mørk sirup
1 ss Valsemøllen Psyllium
0,5 dl Valsemøllen Fibrex
450 g Valsemøllen glutenfri melmix (ca 7,5 dl)
1,5 tsk tørgær
til en samlet værdi af over 21.000 kr.
Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.
Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster
Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.
Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.
Konkurrencebetingelser
Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.