Grovboller

Grovboller

Valsemøllen Grovboller er fuldkornsboller, som børnene elsker.

Overrask børnene med nybagte, grove fuldkornsboller eller pølsehorn og pizzasnegle. Tag dem med i kurven på udflugten, eller giv børnene dem med i madpakken.

Brødblandingen giver 18 boller, og er nemme at bage, du skal bare tilsætte vand.  Se opskriften her.
Tip: Dejen kan også bruges til at lave lækre fuldkornspizzasnegle, pølsehorn eller hvis du er til kanelsnegle.

Fuldkornsmærket Nøglehulsmærket Uden Stråforkorter Dansk

Ingredienser

fuldkornshvedemelhvedemel, vallepulver (mælk), palmeolie, sukker, kartoffelflager, salt tilsat jod, tøræg, glucose sirup, emulgatorer (E472e, E471), majsstivelse, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Melblanding
  • Færdigbagt grovbolle
Energi1506 kJ/360 kcal
Fedt4,8 g
- heraf mættede fedtsyrer2,1 g
Kulhydrat63 g
- heraf sukkerarter7,3 g
Kostfibre7,2 g
Protein12 g
Salt0,92 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre. Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Al korn til denne melblanding er dyrket, høstet og malet i Danmark, så du altid kan være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet.

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner, der skaber spændende produkter af gode råvarer. Produktet er dyrket uden stråforkorter og uden brug af nedvisningsmidler.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

Køb det her