Halloweenboller – Bageblanding

Vi har gjort det let for dig at bage lækre halloweenboller til din halloweenfest. Med Valsemøllen Halloweenboller får du en nem og hurtig måde at bage lækre lyse boller fyldt med vaniljecreme til halloween – og glasuren får du også med.

Fyld dine halloweenboller med en god og lækker creme, der også følger med pakken, og som er nem at røre sammen, og pynt de afkølede boller med glasur. Brug glasuren til at lave en masse forskellige kreative pyntninger, og pynt med uhyggeligt slik på toppen. Mangler du hjælp til ideer til pynten, kan du få inspiration via videoen nedenfor.

Bageblandingen har en nem og hurtig fremgangsmåde, så du kan tage resten af familien – store og små – med i køkkenet.

Find flere halloweenopskrifter, her.

Se opskrift
Halloweenboller - Bageblanding

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Halloweenboller – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser

Opskrift

8 stk.

Creme 

1 ps. Valsemøllen Cremeblanding
1,5 dl koldt vand

Boller 

1 ps. Valsemøllen Melblanding
75 g smør (stuetemperatur)
1 dl mælk (stuetemperatur)
20 g gær

Glasur 

1 ps. Valsemøllen Glasurblanding
1-2 spsk. varmt vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Gør cremen klar. Hæld vand i en skål, og tilsæt cremeblandingen. Pisk sammen, til cremen er ensartet.
  2. Hæld tempereret mælk i en skål, tilsæt smuldret gær og rør ud. Tilsæt det bløde smør og melblandingen og rør sammen med en ske i ca. 1 minut.
  3. Ælt dejen kort sammen på bordet til den bliver blank. Rul den ud til en pølse, og del i 8 lige store dele. Tryk hvert dejstykke ud i en flad cirkel med en diameter på ca. 8-10 cm.
  4. Placer creme på størrelse med en 5-krone midt på hver dejcirkel med en ske. Luk forsigtigt dejen rundt om cremen.
  5. Sæt bollerne med samlingen nedad på en bageplade beklædt med bagepapir.
  6. Lad bollerne hæve tildækket i 45 minutter et lunt sted.
  7. Pensl bollerne med et sammenpisket æg eller mælk, og bag i midten af ovnen ved 220°C (varmluft 200°C) i 10-12 minutter, til de er gyldne. Lad fastelavnsbollerne køle af.
  8. Hæld glasurblandingen i en skål, tilsæt vand, og rør godt sammen med en ske. Smør på de afkølede halloweenboller.
  9. Dekorer med glasuren som spindelvæv, mumier eller andet uhyggeligt. Find inspiration i videoen nedenfor.

Et godt tip: Prøv at variere fyldet med lidt ekstra lækkert. Tilføj f.eks. en smule instant kaffepulver, en lille chokoladebar, et stykke chokoladekiks, bær, æbletern eller karamel.

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.