Bowl med tun og vafler – Bageblanding

Bag Valsemøllen Multigrain Vafler og server som din frokost eller aftensmad, og brug vaflerne som tilbehør til en bowl med tun.

Med Valsemøllen Multigrain Vafler bageblandinger gør vi det nemt og hurtigt for dig at lave frokost eller aftensmad. Denne opskrift giver dig ikke bare en hurtigt og rigtig lækker ret, men den giver dig også godt med protein. Du kan se energiindholdet for opskriften længere nede i opskriften.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Sara Jin Smidt, som har en cand.scient i Human Ernæring og er stifter af The Health Hub. 

Læs meget mere om Valsemøllen Velvær® serien, vejen til velvær og en masse spændene opskrifter, her. 

Se opskrift
bowl med tun

Køkkentid
5 min.

Ventetid
30 min.

Energi-
indhold


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

6-8 vafler

1 håndfuld kogte linser (75 g)
30 g grønkål
Tunmousse (1 dåse tun, 2 spsk. Hytteost 1,5 (cheasy), 1 tsk. Dijon sennep, purløg, dild, citronsaft, salt/peber)
1 forårsløg
5 cherry tomater
3 radisser
100 g agurk
¼ avokado
1 ps. Valsemøllen Multigrain Vafler 

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold og bagepulver i en skål. Tilsæt vand og rør rundt.
  2. Bag vaflerne i et forvamet vaffeljern ved middelhøj varme til de er sprøde og gyldne (ca. 3-4 minutter). Brug lidt fedtstof imellem hver bagning, så får du ekstra sprødhed.
  3. Placer vaflerne på en rist og lade dem køle af.
  4. Kom de kogte linser i en skål.
  5. Snit grønkål, forårsløg, cherry tomater, radisser, agurk og avokado og kom det op i skålen ved siden af linserne.
  6. Lav tunmoussen ved at blande tun, hytteost, dijon sennep, dild og purløg og smag til med salt og peber. Kom tunmoussen i salaten.
  7. Server med 1 vaffel on the side.