Bowl med tun og vafler – Bageblanding

Bag Valsemøllen Multigrain Vafler og server som din frokost eller aftensmad, og brug vaflerne som tilbehør til en bowl med tun.

Med Valsemøllen Multigrain Vafler bageblandinger gør vi det nemt og hurtigt for dig at lave frokost eller aftensmad. Denne opskrift giver dig ikke bare en hurtigt og rigtig lækker ret, men den giver dig også godt med protein. Du kan se energiindholdet for opskriften længere nede i opskriften.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Sara Jin Smidt, som har en cand.scient i Human Ernæring og er stifter af The Health Hub. 

Læs meget mere om Valsemøllen Velvær® serien, vejen til velvær og en masse spændene opskrifter, her. 

Se opskrift
bowl med tun

Køkkentid
5 min.

Ventetid
30 min.

Energi-
indhold


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

6-8 vafler

1 håndfuld kogte linser (75 g)
30 g grønkål
Tunmousse (1 dåse tun, 2 spsk. Hytteost 1,5 (cheasy), 1 tsk. Dijon sennep, purløg, dild, citronsaft, salt/peber)
1 forårsløg
5 cherry tomater
3 radisser
100 g agurk
¼ avokado
1 ps. Valsemøllen Multigrain Vafler 

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold og bagepulver i en skål. Tilsæt vand og rør rundt.
  2. Bag vaflerne i et forvamet vaffeljern ved middelhøj varme til de er sprøde og gyldne (ca. 3-4 minutter). Brug lidt fedtstof imellem hver bagning, så får du ekstra sprødhed.
  3. Placer vaflerne på en rist og lade dem køle af.
  4. Kom de kogte linser i en skål.
  5. Snit grønkål, forårsløg, cherry tomater, radisser, agurk og avokado og kom det op i skålen ved siden af linserne.
  6. Lav tunmoussen ved at blande tun, hytteost, dijon sennep, dild og purløg og smag til med salt og peber. Kom tunmoussen i salaten.
  7. Server med 1 vaffel on the side.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.