Multigrain Vafler – Bageblanding

Valsemøllen Multigrain Vafler gør det muligt at bage sprøde vafler fyldt med chiafrø, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner og flere andre kerner på en nem og hurtig måde. Vaflerne giver en lækker nøddeagtig smag, når de bliver bagt på vaffeljernet.

Tilsæt kun vand og bagepulver til bageblandingen, og hav velsmagende madvafler klar på få minutter. Multigrain Vafler er nemme at bage til både morgenmad, frokost eller aftensmad, hvor god smag og det ernæringsmæssige fokus er i balance.

Med de mange slags frø og kerner, som indgår i Vasemøllen Multigrain Vafler, er vaflerne kilde til omega-3 fedtsyrer, indeholder 26% fuldkorn og 7% protein. Og de er veganske.

Læs meget mere om Valsemøllen Velvær® serien, vejen til velvær og en masse spændene opskrifter, her. 

Se opskrift
Multigrain Vafler

Køkkentid
5 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Multigrain Vafler – Bageblanding: 2 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser

Opskrift

6-8 vafler

1 ps. Valsemøllen Multigrain Vafler melblanding 
4 tsk. bagepulver
6 dl lunkent vand (30°C)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold og bagepulver i en skål. Tilsæt vand og rør rundt.
  2. Bag vaflerne i et forvamet vaffeljern ved middelhøj varme til de er sprøde og gyldne (ca. 3-4 minutter). Brug lidt fedtstof imellem hver bagning, så får du ekstra sprødhed.
  3. Placer vaflerne på en rist. Anret med lækkert fyld og server, eller spis dem som de er.

Et godt tip: Har du ikke et vaffeljern? Så kan du også bruge blandingen til at bage sandwichstykker. Se opskriften her.