NaturAks – et naturligt valg

Hos Valsemøllen ønsker vi at gøre noget godt for miljøet og naturen.

 

Derfor er vi glade for, at alle vores melprodukter er NaturAks®, som betyder korn dyrket uden stråforkortere og kontrolleret for nedvisningsmidler.

De landmænd, der leverer korn til NaturAks®, garanterer nemlig med en tro og love erklæring, at kornet er dyrket uden stråforkortere og kontrolleret for nedvisningsmidler. For at sikre mod evt. menneskelige fejl tages der ydermere stråprøver på marken samt kornprøver hos grovvareselskabet. Endelig kontrolleres kornet, inden vi modtager det. Hele processen overvåges naturligvis af en uvildig 3. part. Vi definerer korn og mel som stråforkorterfrit, når der maksimalt forefindes 0,01 mg/kg. Ifølge EU og dansk lovgivning må der være op til 2,0 mg/kg.

Når du køber produkter med NaturAks® logoet støtter du således en mere bæredygtig produktion til gavn for både mennesker, dyr og naturen.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.