Værd at vide

Værd at vide

Groft brød er en vigtig kilde til et sundt og godt liv.

Efterhånden som flere og flere danskere bliver stadig mere overvægtige, er der kommet stor fokus på vores kost. Medierne skriver om kost og sundhed hver dag, men desværre ikke altid lige seriøst. En sund kost giver en god lang mæthedsfornemmelse og giver samtidig kroppen de rigtige vitaminer og næringsstoffer. En kost med et lavt fedtindhold samt et højt kulhydrat- og proteinindhold.

Her er brød en vigtig ernæringskilde, specielt de grove brødtyper som rugbrød og fuldkornshvedebrød. Groft brød indeholder nemlig både stivelse, fiber samt vigtige vitaminer og næringsstoffer. Husker vi i vores kost at få rigeligt med både groft brød og de frugter og grøntsager, som vi bliver opfordret til at spise 6 af om dagen, har vi alle muligheder for at leve et sundt og langt liv.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.