Fuldkorn i brød gjort nemt og lækkert

Fuldkorn i brød gjort nemt og lækkert

Ny kerneserie fra Valsemøllen gør det enkelt at tilsætte det sunde knas fra fuldkornskerner i brød og bagværk.

Med en ny serie af kerner fra Valsemøllen bliver det nemmere for hjemmebageren at sætte groft brød på bordet.

Klar-til-brug kerner er behandlet ganske kort med damp, hvorved kernerne popper let op, som man kender det fra eksempelvis riskiks. Kernerne bevarer deres sprødhed og knas uden at være hårde. Det gør det nemt at tilsætte kernerne direkte i dejen uden forudgående iblødsætning eller opkog, og gør det enkelt at servere sundt brød med fuldkornsbid.

Klar-til-brug kernerne findes i varianterne byg, hvede, durum og rug, og kan udover bagværk også bruges i eksempelvis hjemmelavet mysli og snacks.

Klar-til-brug kerner er:

* 100 % fuldkorn med fibre, mineraler og vitaminer

* nemme at håndtere og dosere – hæld direkte fra posen ned i dejen uden forudgående iblødsætning.

* uden tilsætningsstoffer af nogen art

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.