Fuldkorn i brød gjort nemt og lækkert

Fuldkorn i brød gjort nemt og lækkert

Ny kerneserie fra Valsemøllen gør det enkelt at tilsætte det sunde knas fra fuldkornskerner i brød og bagværk.

Med en ny serie af kerner fra Valsemøllen bliver det nemmere for hjemmebageren at sætte groft brød på bordet.

Klar-til-brug kerner er behandlet ganske kort med damp, hvorved kernerne popper let op, som man kender det fra eksempelvis riskiks. Kernerne bevarer deres sprødhed og knas uden at være hårde. Det gør det nemt at tilsætte kernerne direkte i dejen uden forudgående iblødsætning eller opkog, og gør det enkelt at servere sundt brød med fuldkornsbid.

Klar-til-brug kernerne findes i varianterne byg, hvede, durum og rug, og kan udover bagværk også bruges i eksempelvis hjemmelavet mysli og snacks.

Klar-til-brug kerner er:

* 100 % fuldkorn med fibre, mineraler og vitaminer

* nemme at håndtere og dosere – hæld direkte fra posen ned i dejen uden forudgående iblødsætning.

* uden tilsætningsstoffer af nogen art

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.