Fiber eller fuldkorn?

Fiber eller fuldkorn?

KOSTFIBRE ELLER FULDKORN?

Tidligere anbefalede eksperterne, at man skulle indtage fødevarer med mange kostfibre. Det gælder stadig. Og hvis man spiser fuldkornsprodukter, vil indtaget af kostfibre automatisk være højt. Fuldkorn omfatter hele kornet og dermed også de formalede skaldele fra den ydre del af kornet (skallen), som kostfibrene kommer fra.

KOSTFIBRE ER SUNDE FOR MAVEN

Fibrene er sunde, fordi de ikke nedbrydes i maven og tarmen. Mens næsten alle næringsstofferne bliver optaget i kroppen, bliver fibrene tilbage i tarmen. Det er vigtigt, fordi det giver tarmen noget at arbejde med. Fibrene gør, at din mave fungerer optimalt og samtidig hjælper fibrene med at transportere overskuds- og affaldsstoffer ud af din krop.

FIBRE HJÆLPER DIG AF MED FEDTET

Fibrene optager fedt og fører det ud af kroppen. Der er forskel på, hvor effektive fibre er til at absorbere fedtet, men rugfibre er f.eks. virkelig effektive. Kostfibrene giver desuden en lang mæthedsfornemmelse. De opløses ikke i maven men optager væske og fedt og svulmer op- og øger derved din mæthedsfornemmelse.

Når du spiser brød med et højt indhold af kostfibre, er det derfor nemmere at holde den slanke linie.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.