Fiber eller fuldkorn?

Fiber eller fuldkorn?

KOSTFIBRE ELLER FULDKORN?

Tidligere anbefalede eksperterne, at man skulle indtage fødevarer med mange kostfibre. Det gælder stadig. Og hvis man spiser fuldkornsprodukter, vil indtaget af kostfibre automatisk være højt. Fuldkorn omfatter hele kornet og dermed også de formalede skaldele fra den ydre del af kornet (skallen), som kostfibrene kommer fra.

KOSTFIBRE ER SUNDE FOR MAVEN

Fibrene er sunde, fordi de ikke nedbrydes i maven og tarmen. Mens næsten alle næringsstofferne bliver optaget i kroppen, bliver fibrene tilbage i tarmen. Det er vigtigt, fordi det giver tarmen noget at arbejde med. Fibrene gør, at din mave fungerer optimalt og samtidig hjælper fibrene med at transportere overskuds- og affaldsstoffer ud af din krop.

FIBRE HJÆLPER DIG AF MED FEDTET

Fibrene optager fedt og fører det ud af kroppen. Der er forskel på, hvor effektive fibre er til at absorbere fedtet, men rugfibre er f.eks. virkelig effektive. Kostfibrene giver desuden en lang mæthedsfornemmelse. De opløses ikke i maven men optager væske og fedt og svulmer op- og øger derved din mæthedsfornemmelse.

Når du spiser brød med et højt indhold af kostfibre, er det derfor nemmere at holde den slanke linie.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.