6 om dagen

6 om dagen

SÅDAN TÆLLER DU TIL 6 – ELLER 600 GRAM.

Nogle tror, at 6 om dagen skal være 6 frugter – men al frugt og alle grønsager tæller med! Rå, tørret, bagt, kogt eller stegt. Også i gryderetter, dybfrosne eller de flåede tomater på dåse. Og hvordan er det så lige, at du tæller til 1 eller 100 gram? Ja det kan fx være 1 stor gulerod, 1 stor tomat, 3 dl. snittet hvidkål eller 1 æble, 1 appelsin, 1½ dl bær eller en håndfuld vindruer.

iStock_000014393094Small6 FORDELT OVER HELE DAGEN

6 om dagen – til alle dagens hoved- og mellemmåltider, til hverdag og fest. Fx morgenmad med udskåret frisk frugt på havregrynene eller yoghurten. Flere grønsager i traditionelle kødretter som frikadeller, lasagne og kødsovs. Udskåret frugt og gnavegrønt og frugt-smoothies til hygge m.m. For mad er ikke kun brændstof – det må også godt dufte og ægge sanserne.

TIPS TIL FASTFOOD

Spar på osten på pizzaen og friturestegt mad. Køb mindre portioner og spis salat til fx færdig-mix-salater eller snack-gulerødder i poser. Spis ikke fastfood for ofte, maks. 1-2 gange om måneden.

NÅR DU DYRKER SPORT

Gå ikke sulten til træning – spis et større måltid 2-4 timer før og et lille 1 time før. Undlad proteintilskud, energibarer og sportsdrikke. Spis i stedet sunde råvarer med naturlige vitaminer, mineraler og kostfibre. En banan eller grovbolle giver kulhydrater. Proteiner får du naturligt fra især kød, fisk, æg, mælk og tørrede bønner.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.