Sådan gør du
Havreris og bønner
1. Kog rigeligt vand op i en stor gryde. Salt det gavmildt, og kog havreris i ca. 8 minutter. Afdryp inden brug.
2. Skyl og afdryp bønnerne.
3. Hak løg og koriander, og sautér begge dele i rigeligt olivenolie på en varm pande i 2-3 minutter, til de løgene er klare, men uden at noget tager farve.
4. Kom bønnerne på, og lad dem stege kort. Mos dem groft med en gaffel, og tilsæt smør og 1-2 dl vand. Salt dem, og lad dem simre let.
Salsa
5. Blend tomater, løg, chili og koriander i en foodprocessor. Smag til med limesaft og salt.
Chimichanga
6. Fordel bønner, havreris og ost på store, hvede-tortillas, og fold dem sammen med lukkede ender.
7. Steg dem stille og roligt i rigeligt olie på en varm pande. Steg først den side, hvor lukningen er.
Servering
8. Anret chimichangas med cremefraiche, salat, avocado, salsa, koriander og lime.
9. Servér straks.