Sådan gør du
Skær kyllingen i tern og kom dem i en skål sammen med ingefær, hvidløg, de tørrede krydderier og yoghurt. Vend det hele godt sammen, og stil det på køl i min. 40 minutter, gerne længere.
Varm smør op i en stor pande, og steg de marinerede kyllingestykker deri, cirka 2-3 minutter på hver side. Tag kyllingen af panden.
Kog havrerisene efter anvisningen på pakken.
Pil og hak løgene. Varm smørret op i panden, og svits løgene ved middelvarme under omrøring, til de er gyldne – det tager ca. 5-6 minutter og bidrager til en rigtig god smag til retten, så vær tålmodig. Krydr med salt og peber. Tilsæt nu hakket chili, og flåede tomater og lad det simre i 5 minutter. Blend blandingen. Tilsæt fløde og den stegte kylling, kog op og lad det simre et par minutter mere. Smag til med salt, og evt. en smule sukker.
Serveres med havreris, evt. kogt med ingefær eller en kanelstang.