Sådan gør du
- Hak løg og hvidløg fint. Skær peberfrugterne i tern. Sautér det hele i olie i en pande, ganske kort.
- Tilsæt finthakkede korianderstilke, spidskommen, havreris, bouillon og mosede tomater. Krydr med salt og peber, og læg låg på panden. Lad det koge i 15-20 minutter, til havrerisene er gennemtilberedte.
- Tilsæt bønner. Varm det hele igennem, og smag til.
- Skær avocadoer i tern og lime i skiver. Snit chili og radiser i tynde skiver.
- Servér straks havrerisene i panden, eller anret i dybe tallerkener. Top med creme fraiche, avocado, lime, chili og groftplukket koriander.
Et godt tip: Retten er også super som tilbehør til f.eks. BBQ eller en taco-tirsdag.
Opskriften er baseret på Louisa Lorangs kogebog ‘Alt i en‘ og er tilpasset med havreris som ingrediens.