Spelt – naturligt beskyttet

Spelt – naturligt beskyttet

speltSPELT ER EN AF OLDTIDENS OPRINDELIGE HVEDESORTER.

Vores forfædre dyrkede spelt i oldtiden og helt frem til vikingetiden, hvor det blev fortrængt af forædlede hvedesorter, der gav større udbytte.

Spelt er beskyttet af en dobbelt skal, der giver kornet en naturlig modstandsdygtighed mod insekter, sygdomme og forurening. Det gør det lidt vanskeligere at høste og forarbejde kornet, men til gengæld bliver naturen skånet for unødvendig brug af sprøjtegifte og gødning.

ET SUNDT ALTERNATIV

Spelt er ud fra et næringsmæssigt synspunkt et godt alternativ til traditionel hvede. Ligeledes har spelt en god kraftig hvedesmag. Brød bagt af spelt ligger samtidig godt i maven og meget tyder på, at mange bedre kan tåle og fordøje spelt.

SPELTBRØD – TIL MAD MED SMAG

Speltbrød er oplagt som tilbehør til varme retter eller til røgede og krydrede specialiteter. Prøv f.eks. speltbrød til vellagrede oste, krydrede pateer eller pølsespecialiteter.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.