Spelt – naturligt beskyttet

Spelt – naturligt beskyttet

speltSPELT ER EN AF OLDTIDENS OPRINDELIGE HVEDESORTER.

Vores forfædre dyrkede spelt i oldtiden og helt frem til vikingetiden, hvor det blev fortrængt af forædlede hvedesorter, der gav større udbytte.

Spelt er beskyttet af en dobbelt skal, der giver kornet en naturlig modstandsdygtighed mod insekter, sygdomme og forurening. Det gør det lidt vanskeligere at høste og forarbejde kornet, men til gengæld bliver naturen skånet for unødvendig brug af sprøjtegifte og gødning.

ET SUNDT ALTERNATIV

Spelt er ud fra et næringsmæssigt synspunkt et godt alternativ til traditionel hvede. Ligeledes har spelt en god kraftig hvedesmag. Brød bagt af spelt ligger samtidig godt i maven og meget tyder på, at mange bedre kan tåle og fordøje spelt.

SPELTBRØD – TIL MAD MED SMAG

Speltbrød er oplagt som tilbehør til varme retter eller til røgede og krydrede specialiteter. Prøv f.eks. speltbrød til vellagrede oste, krydrede pateer eller pølsespecialiteter.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.