Elsker du også at bage?

Konkurrencen “Del din bageglæde” er slut.

Du kan allerede nu glæde dig til vores næste konkurrence som inden længe skydes i gang, med lækre ugepræmier og en stor dejlig hovedpræmie. Følg med på vores facebookside Finax-NaarDuElskerAtBage eller Instagram @finaxdk og få seneste nyt.

Den heldige vinder af 1 års forbrug af Finax produkter er fundet. Stort tillykke til Helle Christine Kildegård.

 

UGE-VINDERE:
Uge 20: Sofie Mulich Willadsen , Camilla Mæhlisen 
Uge 21: Henriette Jensen, Rie Ravnholdt Frederiksen
Uge 22: Liv Christensen, Sanne Bertelsen
Uge 23: Michala Falk Andersen, Kirsten Poulsen 
Uge 24: Charlotte Møller From
Uge 25: Anni Hansen, Ann Maleshyn
Uge 26: Anja Maria Andersen
Uge 27: Ditte Kaas Christensen 
Uge 28: Henriette Jensen, Line Hansen
Uge 29: Janne Skagbæk Jensen, Marianne Hansen
Uge 30: Charlotte Gram-hansen, Kim Frandsen
Uge 31: Maria Christensen, Pia Damgaard
Uge 32: Louise Skov, Britt Brusgaard

 

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.