Elsker du også at bage?

Konkurrencen “Del din bageglæde” er slut.

Du kan allerede nu glæde dig til vores næste konkurrence som inden længe skydes i gang, med lækre ugepræmier og en stor dejlig hovedpræmie. Følg med på vores facebookside Finax-NaarDuElskerAtBage eller Instagram @finaxdk og få seneste nyt.

Den heldige vinder af 1 års forbrug af Finax produkter er fundet. Stort tillykke til Helle Christine Kildegård.

 

UGE-VINDERE:
Uge 20: Sofie Mulich Willadsen , Camilla Mæhlisen 
Uge 21: Henriette Jensen, Rie Ravnholdt Frederiksen
Uge 22: Liv Christensen, Sanne Bertelsen
Uge 23: Michala Falk Andersen, Kirsten Poulsen 
Uge 24: Charlotte Møller From
Uge 25: Anni Hansen, Ann Maleshyn
Uge 26: Anja Maria Andersen
Uge 27: Ditte Kaas Christensen 
Uge 28: Henriette Jensen, Line Hansen
Uge 29: Janne Skagbæk Jensen, Marianne Hansen
Uge 30: Charlotte Gram-hansen, Kim Frandsen
Uge 31: Maria Christensen, Pia Damgaard
Uge 32: Louise Skov, Britt Brusgaard

 

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.