Bageskolen

Bageskolen

Tip no. 016 / Få succes med glutenfri pizza

Hvis du er glutenintolerant og har lyst til pizza kan du sagtens lave din egen glutenfrie pizzadej, og få en sprød og god bund.


Med Valsemøllen glutenfri melblanding får du netop den farve, sprødhed og smag, der gør din egen glutenfri pizza ligeså lækker som almindelig pizza. Hemmeligheden til succes med glutenfri pizza ligger både i ingredienserne og tilberedningen af dejen.

Opskriften på pizzadej er meget enkel at bage. Lav endelig en ekstra portion til nedfrysning og senere brug – så er det let og hurtigt at bage en pizza til udflugten eller fredagshyggen. Der er egentlig ingen grænser for, hvad du kan gøre med pizza!

Få grundopskriften på glutenfri pizzadej her >>

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.