Nu er der dansk mel i Valsemøllens økologiske bageblandinger

27. juli - 2020

Der er nu endnu kortere vej fra jord til bord hos Valsemøllen, hvor melet i de populære økologiske bageblandinger nu kommer fra danske, økologiske marker. Når de økologiske landmænd har dyrket og høstet kornet rundt omkring i Danmark, er der kun en kort køretur til en af Valsemøllens tre danske møller. Her formaler de dygtige møllere kornet til kvalitetsmel og sammensætter de lækre bageblandinger, som gør det let og ligetil at sætte godt, økologisk bagværk på bordet.

I en tid hvor vi tænker meget over, hvilket afsæt vi sætter på verden omkring os, tror Valsemøllen på, at det giver endnu mere bageglæde at vide, at kornet er dyrket, høstet og malet i Danmark – med masser af omtanke for vores omgivelser. Det fejrer Valsemøllen desuden med et opdateret og smukt emballagedesign, der lyser op på køkkenhylden og bestemt bidrager til bageglæden.

Dansk, økologisk bageglæde

Hos Valsemøllen gør de det nemt for dig at få mere økologi og smag ind i hverdagen, og de går aldrig på kompromis med bageglæden! Med deres store udvalg af bageblandinger lavet på økologisk, dansk kvalitetsmel er der økologiske bageblandinger til enhver lejlighed, så du kan fylde hverdagen med masser af økologisk hjemmebag. Se hele kampagnen her.

Dansk og virkelig dejligt!

Godt mel er starten på godt bagværk. I tæt samarbejde med særligt udvalgte økologiske landmænd rundt omkring i Danmark værner Valsemøllen om godt håndværk, kvalitet og bæredygtighed – lige fra landmanden sår kornet på de økologiske marker, over formalingen på Valsemøllens danske møller, hvor møllerne også blander brødblandingerne og gør dem klar til at blive til lækkert økologisk bagværk hjemme hos dig. For korn er et naturprodukt, der forandrer sig med vejret, høsttidspunkt og jordforhold, og derfor er det aldrig helt enkelt at sikre, at din bageblanding altid giver samme gode smag og bageoplevelse. Det kræver en landmand, der kender sine marker – og en møller, der kender sit korn, for at dit bagværk bliver en succes hver gang. Derfor er det tætte samarbejde med de danske landmænd og Valsemøllens møllere din garanti for et kvalitetsprodukt med kort vej fra mark, via Valsemøllens møller – og ud til masser af bageglæde hos dig.

Dansk, økologisk hjemmebag – på den nemme måde

Med Valsemøllens økologiske bageblandinger er det nemt at fylde hverdagen med det lækreste hjemmebag – fyldt med masser af bageglæde og omtanke for naturen og miljøet. Se Valsemøllens økologiske bageblandinger lige her:

Valsemøllen Økologiske Fødselsdagsboller
Valsemøllen Økologiske Fødselsdagsboller er klassiske lyse boller med en dejlig mild smag, som både børn og voksne med garanti vil elske! Bageblandingen er lavet med dansk økologisk hvedemel, som giver bollerne den skønne smag og gode bageevne. Fødselsdagsbollerne er perfekte til alt fra fødselsdage til efter middagshygge og andre gode stunder, hvor familien er samlet. Brødblandingen giver 18 boller.

Valsemøllen Økologiske Fødselsdagsboller, vejl. udsalgspris 26,95 kr.

Valsemøllen Økologiske Koldhævede Fuldkornsboller
Bag de lækreste Økologiske Koldhævede Fuldkornsboller med en skøn og ka rakterfuld smag fra speltsurdej og fuldkornsmel. Vi har blandet de lækreste økologiske råvarer for dig: dansk, økologisk fuldkornsmel, chiafrø og den skønneste speltsurdej, så du kan bage økologiske fuldkornsboller på den nemme måde.

Brødblandingen giver 18 boller. Valsemøllen Økologiske Koldhævede Fuldkornsboller, vejl. udsalgspris 23,95 kr.

Valsemøllen Økologisk Solsikkerugbrød
Et saftigt og lækkert rugbrød med hele solsikkekerner og en skøn, mild syrlig smag af surdej. Brødblandingen er lavet med økologisk dansk mel, så du kan bage lækkert rugbrød til frokosten velvidende, at det er med mel af bedst mulig
kvalitet!

Brødblandingen giver 1 stort rugbrød (2,6 l). Tip: brødblandingen kan også bruges til små solsikkeklappere, som er helt perfekte til madpakken.

Valsemøllen Økologisk Solsikkerugbrød, vejl. udsalgspris 23,95 kr.

solsikkerugbrød

Valsemøllen Økologiske Koldhævede Brunchboller
Forkæl dine brunchgæster med de skønneste, saftige og velsmagende brunchboller med masser af frø og kerner. Bageblandingen er lavet med masser af kærlighed til de økologiske råvarer med økologisk dansk mel, og med koldhævningsmetoden giver du nemt bollerne en ekstra god smag og struktur. Bageblandingen giver 10-12 boller.

Valsemøllen Økologiske Koldhævede Brunchboller, vejl. udsalgspris 19,95 kr.

Valsemøllen Økologiske Grødboller
De lækreste grødboller til alt fra brunchbordet, madpakken og til eftermiddagshyggen! Bageblandingen er lavet på dansk økologisk mel og består af en skøn kombination af havre, hørfrø og solsikkekerner, der giver en god luftig og saftig bolle med bid i. Brødblandingen giver 12 boller.

Valsemøllen Økologiske Grødboller, vejl. udsalgspris 20,95 kr.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.