Dansk Sigtemel

Dansk Sigtemel

Valsemøllen Dansk sigtemel er perfekt til sigtebrød og andet bagværk.

Sigtemel er en blanding af hvede- og rugmel, der er frasigtet skaldele og kim, så resultatet bliver lyst og bagevenligt. Sigtemel anvendes især til at bage det klassiske Sigtebrød, men er også rigtig godt at bruge som konsistens og smagsgivere i andet bagværk.

Find opskrifter og mere inspiration her

Uden Stråforkorter Dansk

Køb det her

Ingredienser

Fintmalede mel uden skaldele og kim, Fremstillet af 70 % hvedemel, 30 % rugsigtemel, melbehandlingsmiddel: Ascorbinsyre (E 300)

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærke lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

Energi1490 kJ/350 kcal
Fedt2 g
- heraf mættede fedtsyrer0 g
Kulhydrat71 g
- heraf sukkerarter3 g
Kostfibre4,5 g
Protein9,5 g
Salt0 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre.

Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner. Hver dag skaber vi spændende produkter af gode råvarer på vores egne møller i Danmark.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.