Dansk Sigtemel

Dansk Sigtemel

Valsemøllen Dansk sigtemel er perfekt til sigtebrød og andet bagværk.

Sigtemel er en blanding af hvede- og rugmel, der er frasigtet skaldele og kim, så resultatet bliver lyst og bagevenligt. Sigtemel anvendes især til at bage det klassiske Sigtebrød, men er også rigtig godt at bruge som konsistens og smagsgivere i andet bagværk.

Find opskrifter og mere inspiration her

Uden Stråforkorter Dansk CO2e neutral formalet

Køb det her

Ingredienser

Hvedemel, rugsigtemel, melbehandlingsmiddel (E300).

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærke lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

Energi1433 kJ / 342 kcal
Fedt1,3 g
- heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat69 g
- heraf sukkerarter2,9 g
Kostfibre4,7 g
Protein10,3 g
Salt0,01 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre.

Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.

CO2e neutral formaling

For Valsemøllen produkter har vi fået verificeret, at formalingen af korn til mel på vores møller sker CO2e neutralt via grøn energi og klimakompensation. Vi arbejder på, at emballage og råvarer også bliver det

Dansk håndværk siden 1899

Med vores stolte mølletraditioner skaber vi velsmagende produkter af gode råvarer på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.