Valsemøllen julekonkurrence på facebook

REGLER OG BETINGELSER FOR DELTAGELSE

SÅDAN DELTAGER DU

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 24. november til den 16. december 2016.
Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Valsemøllen samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Gå ind på Valsemøllen – når du elsker at bage Facebook page og indsæt hvem du gerne vil nominere i kommentarfeltet på opslaget: Hvem fortjener lidt ekstra julebageglæde?

Alle der har nomineret en, deltager i lodtrækningen om præmien.

SÅDAN VINDER DU

Vi trækker lod om 2 tilfældige vindere blandt alle der har nomineret en person der mener fortjener lidt ekstra julebageglæde den 16.december. Vinderne får direkte besked på Facebook om de har vundet.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, alder og adresse. Svarer vinderen ikke indenfor 3 dage, udpeges der automatisk en ny vinder.

Præmien er  4 smarte bageforme og 1 bagemåtte fra Lékué samt Valsemøllen produkter. Samlet præmiesum pr præmie: 2500 DKK

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE?

Valsemøllen vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Valsemøllen benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Valsemøllen er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Valsemøllen forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Valsemøllen er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Valsemøllen afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Valsemøllen sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Konkurrence udbydes af Valsemøllen A/S,Havnegade 58, 6700 Esbjerg, Danmark.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.