Valsemøllen julekonkurrence på facebook

REGLER OG BETINGELSER FOR DELTAGELSE

SÅDAN DELTAGER DU

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 24. november til den 16. december 2016.
Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Valsemøllen samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Gå ind på Valsemøllen – når du elsker at bage Facebook page og indsæt hvem du gerne vil nominere i kommentarfeltet på opslaget: Hvem fortjener lidt ekstra julebageglæde?

Alle der har nomineret en, deltager i lodtrækningen om præmien.

SÅDAN VINDER DU

Vi trækker lod om 2 tilfældige vindere blandt alle der har nomineret en person der mener fortjener lidt ekstra julebageglæde den 16.december. Vinderne får direkte besked på Facebook om de har vundet.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, alder og adresse. Svarer vinderen ikke indenfor 3 dage, udpeges der automatisk en ny vinder.

Præmien er  4 smarte bageforme og 1 bagemåtte fra Lékué samt Valsemøllen produkter. Samlet præmiesum pr præmie: 2500 DKK

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE?

Valsemøllen vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Valsemøllen benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Valsemøllen er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Valsemøllen forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Valsemøllen er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Valsemøllen afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Valsemøllen sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Konkurrence udbydes af Valsemøllen A/S,Havnegade 58, 6700 Esbjerg, Danmark.