Valsemøllen julekonkurrence på facebook

REGLER OG BETINGELSER FOR DELTAGELSE

SÅDAN DELTAGER DU

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 24. november til den 16. december 2016.
Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Valsemøllen samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Gå ind på Valsemøllen – når du elsker at bage Facebook page og indsæt hvem du gerne vil nominere i kommentarfeltet på opslaget: Hvem fortjener lidt ekstra julebageglæde?

Alle der har nomineret en, deltager i lodtrækningen om præmien.

SÅDAN VINDER DU

Vi trækker lod om 2 tilfældige vindere blandt alle der har nomineret en person der mener fortjener lidt ekstra julebageglæde den 16.december. Vinderne får direkte besked på Facebook om de har vundet.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, alder og adresse. Svarer vinderen ikke indenfor 3 dage, udpeges der automatisk en ny vinder.

Præmien er  4 smarte bageforme og 1 bagemåtte fra Lékué samt Valsemøllen produkter. Samlet præmiesum pr præmie: 2500 DKK

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE?

Valsemøllen vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Valsemøllen benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Valsemøllen er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Valsemøllen forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Valsemøllen er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Valsemøllen afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Valsemøllen sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Konkurrence udbydes af Valsemøllen A/S,Havnegade 58, 6700 Esbjerg, Danmark.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.