Solsikke Gourmetrugbrød - Bageblanding

Nyhed: Valsemøllen Økologisk Surdejsboller og Valsemøllen Solsikke Gourmet Rugbrød

21. september - 2022

Valsemøllen gør det nemt at bage til julefrokosten
To nye bageblandinger gør rugbrøds- og surdejsbagning ligetil

Går du op i smag og kvalitet, men kan tiden sommetider være knap? Elsker du friskbagt surdejsbrød, men glemmer at holde din egen surdej i live? Valsemøllen har heldigvis gjort det nemt for dig, så du kan forkæle dig selv og dine nærmeste med lækkert, lunt hjemmebag. Med deres to nye brødblandinger er både surdejsbollerne til efterårshyggen eller ostebordet, og rugbrødet til julefrokosten sikret. For sildemaden, den lune leverpostej og sprøde fiskefilet smager bare dét bedre på et godt stykke hjemmebagt gourmetrugbrød.

Godt bagværk starter med Valsemøllen
Godt bagværk handler i bund og grund om godt håndværk, og hos Valsemøllen ved de, at godt forarbejde er halvt i mål. Derfor har de til deres to nyheder, som altid, udvalgt kun de bedste råvarer, og sammensat dem til velsmagende bageblandinger, der sikrer dig et godt resultat hver gang, du bager. Til Valsemøllen ØKO Koldhævede Surdejsboller skal du blot tilsætte vand og gær, mens du ved det nye Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød kun skal tilsætte vand. På den måde kan du nemt og enkelt servere lunt og lækkert hjemmebag på ingen tid, og forkæle dine gæster med masser af smag og brød af høj kvalitet.

Oplev de to nyheder:

NYHED: ØKO Koldhævede Surdejsboller
Forkæl familie og venner med lunt surdejsbagværk til efterårshyggen med Valsemøllens nye og nemme, økologiske surdejsboller med den helt rigtige surdejssmag, store lufthuller og rustik, sprød skorpe. De er lige til at bage og nyde – helt uden besværet med at starte en surdej op. Du bestemmer selv, om du vil koldhæve dejen natten over eller bage samme dag. Tilsæt blot vand og gær.

Valsemøllen ØKO Koldhævede Surdejsboller,
600 g (giver ca. 12 boller), vejl. udsalgspris 25,50 kr.
Forhandles i Bilka, udvalgte føtex og Nemlig.com.

 

NYHED: Solsikke Gourmetrugbrød
Står julefrokosten for døren? Hvorfor ikke forkæle dine julegæster med lækkert, nybagt rugbrød, der også er nemt at bage? Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød er et flot, mørkt brød fyldt med sprøde solsikkekerner, poppede durumkerner og med en skøn smag af surdej. Perfekt til julefrokosten – eller bare som ekstra smagfuldt rugbrød i hverdagen. Men denne rugbrødsblanding skal du kun bruge 15 minutters køkkentid til at røre dejen sammen – derefter skal rugbrødet blot hæve og bage, imens du kan lave noget andet. Tørgær medfølger, så tilsæt kun vand.

Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød,
900 g (giver 1 stort eller 2 mindre rugbrød), vejl. udsalgspris 26,95 kr.
Forhandles i Bilka, føtex og Nemlig.com.

 

Tørret surdej giver dig den helt rette smag – uden besvær
Valsemøllens to nye brødblandinger indeholder begge tørret surdej, som bygger på en traditionel aktiv surdej, der blot er blevet tørret ind og dermed ikke længere indeholder levende gærceller. Den tørrede surdej kan derfor ikke hæve bagværket, hvorfor du selv skal tilføje en smule gær i surdejsbollerne, mens der til rugbrødet følger tørgær med. Til gengæld fungerer den tørrede surdej stadig som en helt perfekt smags- og holdbarhedsgiver til bagværket, så du kan være sikker på at opnå den samme skønne surdejssmag, -saftighed og sprød skorpe.

Dansk mel: Fra mark til mølle til dig
Valsemøllen brødblandinger er baseret på dansk mel af højeste kvalitet. Dansk mel er din garanti for et kvalitetsprodukt med kort vej fra mark over mølle og hjem til dig. Valsemøllen værner om det gode håndværk, fra kornet sås på de danske marker, til det færdige mel er klar til at blive til lækkert bagværk – altid med øje for høj kvalitet og bæredygtighed. Det er kernen til større bageglæde og masser af god smag i dit bagværk.

Prøv også:
Hos Valsemøllen går de aldrig på kompromis med bageglæden. Og de ved, hvad der skal til for at få mere smag ind i hverdagen – på den nemme måde. Med deres udvalg af mel og nemme brødblandinger til enhver lejlighed gør de hjemmebag til en fornøjelse – og gør det nemt for dig at forkæle dig selv og dine nærmeste med godt hjemmebag, selv i en travl dagligdag.

kernerugbrød brødblanding

Kernerugbrød
Valsemøllen Kernerugbrød er fyldt med solsikkekerner og hørfrø. Kombinationen af frø og kerner tilsat rugsurdej giver et saftigt rugbrød med god smag og flotte skiver. Perfekt til alt fra morgenmaden, frokostbordet og den ekstra gode madpakke. Tørgær medfølger, så alt, du skal tilsætte, er vand.
Valsemøllen Kernerugbrød, 900 g (giver 1 stort eller 2 mindre rugbrød), vejl. udsalgspris 26,95 kr.

 

 

Grovkernerugbrød brødblandingGrovkernerugbrød
Valsemøllen Grovkernerugbrød er fuldkorn, når det er bedst. Rugbrødet med surdej er fyldt med chiafrø og bløde, synlige kerner. Perfekt til alt fra morgenmaden, frokostbordet og den ekstra gode madpakke. Tørgær medfølger, så alt, du skal tilsætte, er vand.
Valsemøllen Grovkernerugbrød, 900 g (giver 1 stort eller 2 mindre rugbrød), vejl. udsalgspris 26,95 kr.

 

 

kage hvedemelKage Hvedemel
Valsemøllen Kage Hvedemel er et specialhvedemel til sprøde småkager, tærter og luftige kager. Kage Hvedemel er lavet af dansk vinterhvede, der har et lavere indhold af gluten end almindeligt hvedemel til fx brød. Valsemøllen Kage Hvedemel gør således dit bagværk ekstra luftigt og saftigt, og giver dine småkager og tærtebunde det rette knæk. Perfekt til julens småkagebagning.
Valsemøllen Kage Hvedemel, 1,7 kg, vejl. udsalgspris 21,95 kr.

 

 

Valsemøllen forhandles i Bilka, Føtex, Kvickly, SuperBrugsen og på Nemlig.com.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.