Surdejsboller

NYHED fra Valsemøllen Få succes med surdejsdisciplinen med ny brødblanding

06. februar - 2020

Surdej er allevegne: på hylderne hos den lokale bager, på landets hippeste caféer og restauranter og overalt på de sociale medier. Og med god grund. For brød bagt med surdej smager bare lige af lidt mere! Men det kræver tid og masser af tålmodighed at lykkes med surdejsdisciplinen, hvilket kan få mange til at opgive det hjemmebagte surdejsbrød. Derfor har Valsemøllen lavet en genvej til skønt surdejsbagværk, så du kan bage lækre surdejsboller – lige når du har lyst.

At starte sin egen surdej kræver tid, tålmodighed, pleje og opmærksomhed, og det kan derfor være et tæt på uoverskueligt projekt at kaste sig over den krævende disciplin. Men med Valsemøllens nye brødblanding på Koldhævede Surdejsboller kan du nemt bage surdejsboller med flotte lufthuller, sprød skorpe og den helt rette smag og saftighed, som er så kendetegnende for gode surdejsboller. Vi har nemlig lavet og tørret surdejen for dig og blandet den med stenformalet dansk spelt- og hvedemel, så alt, du skal gøre, er at tilsætte vand, en smule tørgær og følge vejledningen.

Tørret speltsurdej giver dig den helt rette smag – uden besvær

Valsemøllens surdejsboller indeholder en tørret speltsurdej. En tørret surdej bygger på en hel traditionel, aktiv surdej, som blot er blevet tørret ind, og derfor indeholder den ikke levende gærceller længere. Den tørrede surdej kan altså ikke hæve bagværket, og derfor har vi vedlagt en smule tørgær til blandingen. Til gengæld fungerer den stadig som en helt perfekt smags- og holdbarhedsgiver til bagværket, så du kan være sikker på at opnå den skønne surdejssmag og -saftighed.

NYHED: Valsemøllen Koldhævede Surdejsboller

Overrask familien med nybagte surdejsboller med den karakteristiske let syrlige smag af surdej, de eftertragtede lufthuller og en sprød og rustik skorpe. Valsemøllen Koldhævede Surdejsboller er den nemme vej til lækre, saftige surdejsboller med masser af smag. Brødblandingen er nemlig fyldt med stenformalet dansk speltmel og en tørret speltsurdej, der bidrager til fantastisk smag og god holdbarhed. Resultatet er sprøde, rustikke og saftige surdejsboller, som smager lige præcis, som du drømmer om. Bland ingredienserne, lad dejen hæve på bordet i 30-60 minutter, fold dejen, og lad den så koldhæve i køleskab natten over – bag og nyd!

Brødblandingen giver ca. 18 boller. Tørgær medfølger.

Vejl. udsalgspris 21,95 kr.

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.