Surdejsboller

NYHED fra Valsemøllen Få succes med surdejsdisciplinen med ny brødblanding

06. februar - 2020

Surdej er allevegne: på hylderne hos den lokale bager, på landets hippeste caféer og restauranter og overalt på de sociale medier. Og med god grund. For brød bagt med surdej smager bare lige af lidt mere! Men det kræver tid og masser af tålmodighed at lykkes med surdejsdisciplinen, hvilket kan få mange til at opgive det hjemmebagte surdejsbrød. Derfor har Valsemøllen lavet en genvej til skønt surdejsbagværk, så du kan bage lækre surdejsboller – lige når du har lyst.

At starte sin egen surdej kræver tid, tålmodighed, pleje og opmærksomhed, og det kan derfor være et tæt på uoverskueligt projekt at kaste sig over den krævende disciplin. Men med Valsemøllens nye brødblanding på Koldhævede Surdejsboller kan du nemt bage surdejsboller med flotte lufthuller, sprød skorpe og den helt rette smag og saftighed, som er så kendetegnende for gode surdejsboller. Vi har nemlig lavet og tørret surdejen for dig og blandet den med stenformalet dansk spelt- og hvedemel, så alt, du skal gøre, er at tilsætte vand, en smule tørgær og følge vejledningen.

Tørret speltsurdej giver dig den helt rette smag – uden besvær

Valsemøllens surdejsboller indeholder en tørret speltsurdej. En tørret surdej bygger på en hel traditionel, aktiv surdej, som blot er blevet tørret ind, og derfor indeholder den ikke levende gærceller længere. Den tørrede surdej kan altså ikke hæve bagværket, og derfor har vi vedlagt en smule tørgær til blandingen. Til gengæld fungerer den stadig som en helt perfekt smags- og holdbarhedsgiver til bagværket, så du kan være sikker på at opnå den skønne surdejssmag og -saftighed.

NYHED: Valsemøllen Koldhævede Surdejsboller

Overrask familien med nybagte surdejsboller med den karakteristiske let syrlige smag af surdej, de eftertragtede lufthuller og en sprød og rustik skorpe. Valsemøllen Koldhævede Surdejsboller er den nemme vej til lækre, saftige surdejsboller med masser af smag. Brødblandingen er nemlig fyldt med stenformalet dansk speltmel og en tørret speltsurdej, der bidrager til fantastisk smag og god holdbarhed. Resultatet er sprøde, rustikke og saftige surdejsboller, som smager lige præcis, som du drømmer om. Bland ingredienserne, lad dejen hæve på bordet i 30-60 minutter, fold dejen, og lad den så koldhæve i køleskab natten over – bag og nyd!

Brødblandingen giver ca. 18 boller. Tørgær medfølger.

Vejl. udsalgspris 21,95 kr.

 

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.