NYHEDER fra Valsemøllen: Valsemøllen kageblandinger

27. maj - 2019

Gør hverdagen lidt sødere med Valsemøllens nye kageblandinger

Er det blevet børnenes tur til at tage kage med, skal der fejres fødselsdag på kontoret, eller har gode venner meldt deres ankomst? Så er det oplagt med et lækkert stykke hjemmebag! Med Valsemøllens nye kageblandinger er det både nemt og hurtigt at bage skønne kager, så du kan forkæle dig selv og dem, du holder af, med søde lækkerier og masser af bageglæde – på den nemme måde.

Hos Valsemøllen handler det om kærligheden til det gode bagværk. Fra hverdagens gode rugbrød til madpakken, til pizzaaftenen med ungerne, de hjemmebagte kanelsnurrer søndag eftermiddag og ikke mindst til duften af en nybagt kage, frisk fra ovnen. For Valsemøllen handler det nemlig om alle de situationer, hvor vi deler glæden ved at bage og smage på det gode bagværk sammen med dem, vi holder af, uanset om du har tid til at bage fra bunden, eller der gerne må være lidt
kortere til hyggen.

Bageglæde på den nemme måde

Selvom det er skønt og hyggeligt at bruge tid i køkkenet, kan det i en travl hverdag være rart, at noget af arbejdet allerede er gjort for dig, så du kan fokusere på at være tilstede sammen med dem, du holder allermest af. Derfor har Valsemøllen lavet fem nye kageblandinger, der gør det nemt og enkelt at få masser af bageglæde ind i din hverdag. Så er det nemlig ingen sag at servere hjemmebagte kager på ingen tid.

Kager til enhver smag

Den nye serie af kageblandinger fra Valsemøllen har kager til enhver smag og til enhver anledning. Serien indeholder nemlig fem forskellige varianter: Chokoladekage, Chokoladetærte, Kokostoppe, Brownie og Drømmekage.

Se de fem nye kageblandinger her:

Børnenes chokoladekage: Valsemøllen Chokoladekage
Den klassiske chokoladekage er et hit hos alle – især hos børn og barnlige sjæle. Den er både perfekt til børnefødselsdagen, som en klassens time-kage eller lavet til små, fine muffin Chokoladekagen er lavet på dansk kvalitetsmel – baseret på dansk korn, som er dyrket, høstet og malet i Danmark. Kornet kommer fra udvalgte danske landmænd, der alle lever op til vores kvalitetskrav med omsorg for mennesker og miljøet.

Kageblandingen giver 900 g færdigbagt bradepandekage eller 15-18 muffins. Vejl. udsalgspris 26,75 kr.

Den fine tærte: Valsemøllen Chokoladetærte
Med en dyb og intens chokoladesmag og en blød og cremet midte er chokoladetærten perfekt til dig, der elsker kage og smagen af chokolade. Prøv den som dessert eller som ekstra weekendforkælelse. Tilsæt kun æg, vand og olie.

Kageblandingen giver 1 tærte/ca. 8-10 stykker Vejl. udsalgspris 26,75 kr.

Kollega-kagen: Valsemøllen Brownie
De chokolade-lækre brownies passer til alle anledninger. Forkæl dig selv og dem, du holder af, med en lækker chokoladeklassiker, der nemt kan varieres. Masser af chokoladesmag, en perfekt sprød overflade og en lækker blød midte – præcis som brownies skal smage! Tilsæt kun vand.

Kageblandingen giver 1 kage/ca. 8-10 stykker. Vejl. udsalgspris 26,75 kr.

Kagen til søndagskaffen Valsemøllen Drømmekage
Den traditionelle drømmekage er kendt og elsket af både børn og voksne. Uundværlig på kagebordet, eller når du vil forkæle dem, du holder af med eftermiddagshygge og en ægte klassiker. Tilsæt blot vand, olie, æg og smør. Tip: Blandingen kan også sagtens bruges til at lave små drømmekage muffin

Kageblandingen giver 1 kage/ca. 8-10 stykker. Vejl. udsalgspris 26,75 kr.

Kagen alle kan være med på: Valsemøllen Kokostoppe
Kokostoppe er altid et sikkert hit både på kagebordet og til den lille hyggestund. De dekorative, lette toppe med den sprøde overflade er perfekte, når det skal være let, hurtigt og fuld af god smag. Tilsæt kun vand. Så nemt og så lækkert!

Kageblandingen giver ca. 8-10 kokostoppe Vejl. udsalgspris 26,75 kr.

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.