NYHED fra Valsemøllen: Valsemøllen kageblandinger

27. maj - 2019

Gør hverdagen lidt sødere med Valsemøllens nye kageblandinger

Er det blevet børnenes tur til at tage kage med, skal der fejres fødselsdag på kontoret, eller har gode venner meldt deres ankomst? Så er det oplagt med et lækkert stykke hjemmebag! Med Valsemøllens nye kageblandinger er det både nemt og hurtigt at bage skønne kager, så du kan forkæle dig selv og dem, du holder af, med søde lækkerier og masser af bageglæde – på den nemme måde.

Hos Valsemøllen handler det om kærligheden til det gode bagværk. Fra hverdagens gode rugbrød til madpakken, til pizzaaftenen med ungerne, de hjemmebagte kanelsnurrer søndag eftermiddag og ikke mindst til duften af en nybagt kage, frisk fra ovnen. For Valsemøllen handler det nemlig om alle de situationer, hvor vi deler glæden ved at bage og smage på det gode bagværk sammen med dem, vi holder af, uanset om du har tid til at bage fra bunden, eller der gerne må være lidt
kortere til hyggen.

Bageglæde på den nemme måde

Selvom det er skønt og hyggeligt at bruge tid i køkkenet, kan det i en travl hverdag være rart, at noget af arbejdet allerede er gjort for dig, så du kan fokusere på at være tilstede sammen med dem, du holder allermest af. Derfor har Valsemøllen lavet fem nye kageblandinger, der gør det nemt og enkelt at få masser af bageglæde ind i din hverdag. Så er det nemlig ingen sag at servere hjemmebagte kager på ingen tid.

Kager til enhver smag

Den nye serie af kageblandinger fra Valsemøllen har kager til enhver smag og til enhver anledning. Serien indeholder nemlig fem forskellige varianter: Chokoladekage, Chokoladetærte, Kokostoppe, Brownie og Drømmekage.

Se de fem nye kageblandinger her:

Børnenes chokoladekage: Valsemøllen Chokoladekage
Den klassiske chokoladekage er et hit hos alle – især hos børn og barnlige sjæle. Den er både perfekt til børnefødselsdagen, som en klassens time-kage eller lavet til små, fine muffin Chokoladekagen er lavet på dansk kvalitetsmel – baseret på dansk korn, som er dyrket, høstet og malet i Danmark. Kornet kommer fra udvalgte danske landmænd, der alle lever op til vores kvalitetskrav med omsorg for mennesker og miljøet.

Kageblandingen giver 900 g færdigbagt bradepandekage eller 15-18 muffins. Vejl. udsalgspris 26,75 kr.

Den fine tærte: Valsemøllen Chokoladetærte
Med en dyb og intens chokoladesmag og en blød og cremet midte er chokoladetærten perfekt til dig, der elsker kage og smagen af chokolade. Prøv den som dessert eller som ekstra weekendforkælelse. Tilsæt kun æg, vand og olie.

Kageblandingen giver 1 tærte/ca. 8-10 stykker Vejl. udsalgspris 26,75 kr.

Kollega-kagen: Valsemøllen Brownie
De chokolade-lækre brownies passer til alle anledninger. Forkæl dig selv og dem, du holder af, med en lækker chokoladeklassiker, der nemt kan varieres. Masser af chokoladesmag, en perfekt sprød overflade og en lækker blød midte – præcis som brownies skal smage! Tilsæt kun vand.

Kageblandingen giver 1 kage/ca. 8-10 stykker. Vejl. udsalgspris 26,75 kr.

Kagen til søndagskaffen Valsemøllen Drømmekage
Den traditionelle drømmekage er kendt og elsket af både børn og voksne. Uundværlig på kagebordet, eller når du vil forkæle dem, du holder af med eftermiddagshygge og en ægte klassiker. Tilsæt blot vand, olie, æg og smør. Tip: Blandingen kan også sagtens bruges til at lave små drømmekage muffin

Kageblandingen giver 1 kage/ca. 8-10 stykker. Vejl. udsalgspris 26,75 kr.

Kagen alle kan være med på: Valsemøllen Kokostoppe
Kokostoppe er altid et sikkert hit både på kagebordet og til den lille hyggestund. De dekorative, lette toppe med den sprøde overflade er perfekte, når det skal være let, hurtigt og fuld af god smag. Tilsæt kun vand. Så nemt og så lækkert!

Kageblandingen giver ca. 8-10 kokostoppe Vejl. udsalgspris 26,75 kr.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.