NYHED fra Valsemøllen: Valsemøllen kageblandinger

27. maj - 2019

Gør hverdagen lidt sødere med Valsemøllens nye kageblandinger

Er det blevet børnenes tur til at tage kage med, skal der fejres fødselsdag på kontoret, eller har gode venner meldt deres ankomst? Så er det oplagt med et lækkert stykke hjemmebag! Med Valsemøllens nye kageblandinger er det både nemt og hurtigt at bage skønne kager, så du kan forkæle dig selv og dem, du holder af, med søde lækkerier og masser af bageglæde – på den nemme måde.

Hos Valsemøllen handler det om kærligheden til det gode bagværk. Fra hverdagens gode rugbrød til madpakken, til pizzaaftenen med ungerne, de hjemmebagte kanelsnurrer søndag eftermiddag og ikke mindst til duften af en nybagt kage, frisk fra ovnen. For Valsemøllen handler det nemlig om alle de situationer, hvor vi deler glæden ved at bage og smage på det gode bagværk sammen med dem, vi holder af, uanset om du har tid til at bage fra bunden, eller der gerne må være lidt
kortere til hyggen.

Bageglæde på den nemme måde

Selvom det er skønt og hyggeligt at bruge tid i køkkenet, kan det i en travl hverdag være rart, at noget af arbejdet allerede er gjort for dig, så du kan fokusere på at være tilstede sammen med dem, du holder allermest af. Derfor har Valsemøllen lavet fem nye kageblandinger, der gør det nemt og enkelt at få masser af bageglæde ind i din hverdag. Så er det nemlig ingen sag at servere hjemmebagte kager på ingen tid.

Kager til enhver smag

Den nye serie af kageblandinger fra Valsemøllen har kager til enhver smag og til enhver anledning. Serien indeholder nemlig fem forskellige varianter: Chokoladekage, Chokoladetærte, Kokostoppe, Brownie og Drømmekage.

Se de fem nye kageblandinger her:

Børnenes chokoladekage: Valsemøllen Chokoladekage
Den klassiske chokoladekage er et hit hos alle – især hos børn og barnlige sjæle. Den er både perfekt til børnefødselsdagen, som en klassens time-kage eller lavet til små, fine muffin Chokoladekagen er lavet på dansk kvalitetsmel – baseret på dansk korn, som er dyrket, høstet og malet i Danmark. Kornet kommer fra udvalgte danske landmænd, der alle lever op til vores kvalitetskrav med omsorg for mennesker og miljøet.

Kageblandingen giver 900 g færdigbagt bradepandekage eller 15-18 muffins. Vejl. udsalgspris 26,75 kr.

Den fine tærte: Valsemøllen Chokoladetærte
Med en dyb og intens chokoladesmag og en blød og cremet midte er chokoladetærten perfekt til dig, der elsker kage og smagen af chokolade. Prøv den som dessert eller som ekstra weekendforkælelse. Tilsæt kun æg, vand og olie.

Kageblandingen giver 1 tærte/ca. 8-10 stykker Vejl. udsalgspris 26,75 kr.

Kollega-kagen: Valsemøllen Brownie
De chokolade-lækre brownies passer til alle anledninger. Forkæl dig selv og dem, du holder af, med en lækker chokoladeklassiker, der nemt kan varieres. Masser af chokoladesmag, en perfekt sprød overflade og en lækker blød midte – præcis som brownies skal smage! Tilsæt kun vand.

Kageblandingen giver 1 kage/ca. 8-10 stykker. Vejl. udsalgspris 26,75 kr.

Kagen til søndagskaffen Valsemøllen Drømmekage
Den traditionelle drømmekage er kendt og elsket af både børn og voksne. Uundværlig på kagebordet, eller når du vil forkæle dem, du holder af med eftermiddagshygge og en ægte klassiker. Tilsæt blot vand, olie, æg og smør. Tip: Blandingen kan også sagtens bruges til at lave små drømmekage muffin

Kageblandingen giver 1 kage/ca. 8-10 stykker. Vejl. udsalgspris 26,75 kr.

Kagen alle kan være med på: Valsemøllen Kokostoppe
Kokostoppe er altid et sikkert hit både på kagebordet og til den lille hyggestund. De dekorative, lette toppe med den sprøde overflade er perfekte, når det skal være let, hurtigt og fuld af god smag. Tilsæt kun vand. Så nemt og så lækkert!

Kageblandingen giver ca. 8-10 kokostoppe Vejl. udsalgspris 26,75 kr.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.