Vind et eksklusivt spaophold på Comwell

Det har aldrig været lettere at lave velsmagende, grønne retter til de kødfri dage. Find inspiration til lækre retter med de tre varianter af Valsemøllen Green Life Økologisk Kødfri Fars, og deltag i konkurrencen om et lækkert spaophold for 2 personer på Comwell. Værdi 4.000 kr.

For at deltage i konkurrencen skal du svare på spørgsmålet herunder.

Konkurrencen om et eksklusivt spaophold for 2 på
Comwell løber fra uge 18 til uge 35 2019 fra d. 1. maj 2019
til d. 30. august 2019. Præmien indeholder et gavekort til et
eksklusivt spaophold for 2 på et af Comwells hoteller til en
værdi af 4.000 kr. samt Valsemøllen Green Life produkter
til en værdi af 210 kr.

HOVEDPRÆMIE: Endnu ikke udtrukket

 

 

 

 

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.