Vind et eksklusivt spaophold på Comwell

Det har aldrig været lettere at lave velsmagende, grønne retter til de kødfri dage. Find inspiration til lækre retter med de tre varianter af Valsemøllen Green Life Økologisk Kødfri Fars, og deltag i konkurrencen om et lækkert spaophold for 2 personer på Comwell. Værdi 4.000 kr.

For at deltage i konkurrencen skal du svare på spørgsmålet herunder.

Konkurrencen om et eksklusivt spaophold for 2 på
Comwell løber fra uge 18 til uge 35 2019 fra d. 1. maj 2019
til d. 30. august 2019. Præmien indeholder et gavekort til et
eksklusivt spaophold for 2 på et af Comwells hoteller til en
værdi af 4.000 kr. samt Valsemøllen Green Life produkter
til en værdi af 210 kr.

HOVEDPRÆMIE: Endnu ikke udtrukket

 

 

 

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.