Ingredienser
Hvedestivelse (max. 2 mg gluten/100 g), skummetmælkspulver, oligofruktose, fortykningsmiddel (guarkernemel), vitaminer, jern.
Opbevaring
Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.
Glutenfri basismelmix som kan erstatte almindeligt hvedemel. Du kan anvende Melmix til alt fra brød og kager til pizzadej og sovse jævning
Spisekammerets glutenfri basismel, som kan bruges til alt fra brød til pizzadej!
Glutenfri Melmix med mælk er et all-round basismel, som kan erstatte almindeligt hvedemel. Det giver saftige og luftige brød og passer perfekt til brød og kager. Produktet er usødet, hvilket er en fordel for nogle slags bagværk og madlavning. Mælken giver brødet mere smag og skorpen en fin gyldenbrun farve.
Beriget med B-vitaminer og jern.
Hvad kan jeg bruge Finax Melmix til?
Udover bagværk som kager og brød kan du lave pandekagedej, vælling, sovs, jævning, tærtedej, panering, pizza og meget mere. Melmixet bruges ligesom almindeligt hvedemel, men opskriften skal tilpasses så du får den rigtige mængde melmix.
Tiamin (vitamin B1) 0,6 mg (56 % af ADT*)
Riboflavin (vitamin B2) 0,2 mg (17 % af ADT*)
Niacin 6,4 mg (40 % af ADT*)
Vitamin B6 0,6 mg (40 % af ADT*)
Jern 5,5 mg (39 % af ADT*)
*ADT – Anbefalet daglig tilførsel.
Hvedestivelse (max. 2 mg gluten/100 g), skummetmælkspulver, oligofruktose, fortykningsmiddel (guarkernemel), vitaminer, jern.
Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.