Velduftende nyhed fra Finax:

30. september - 2018

Bag smagfulde brunchboller til gæsterne med ny brødblanding.

Når venner og familie er inviteret til en hyggelig weekendbrunch, er der nok at se til i køkkenet, men hjemmebagte, lune boller hører sig nu til. Med Finax’ brødblandinger har det aldrig været nemmere at diske op med nybagte boller til brunchgæsterne eller til hverdagens morgenmad og mellemmåltider. Finax føjer nu endnu en variant til sortimentet af brødblandinger, nemlig Koldhævede Brunchboller – med dansk mel.

Godt dansk mel er blandet med dejlige solsikkekerner, hørfrø og hirse, der giver en saftig og fyldig bolle, som passer godt ind på brunchbordet. Alt sammen gode råvarer med masser af smag så du kan sætte nybagte boller på bordet til brunch i weekenden eller morgenmaden i hverdagen, for det behøver ikke være svært at skabe masser af bageglæde.

Dansk mel:

De nye koldhævede brunchboller fra Finax er lavet på dansk mel og er dermed det nyeste familiemedlem i Finax’ serie af danske brødblandinger. Kornet til Finax’ mel kommer fra udvalgte danske landmænd og er dyrket, høstet og malet i Danmark med omsorg for mennesker og miljøet. I tæt samarbejde med Finax’ kvalitetsansvarlige sikres det, at kornet bliver dyrket og høstet på danske marker i balance med naturen. Det vil sige bæredygtighed med respekt for grundvandet uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler.

NYHED: Finax Koldhævede Brunchboller – dansk mel:

Blandingen er fyldt med solsikkekerner, hørfrø og hirse, som giver en saftig og yderst smagfuld bolle, der passer perfekt på brunchbordet i selskab med dem, du holder af. Blandingen kommer med medfølgende tørgær på toppen af pakken, så det hele er klar til brug. Alt, du skal gøre, er, at tilsætte vand og følge instruktionerne for at kunne bage de lækreste boller til brunchgæsterne.

Finax er for dig, der elsker at bage – hele tiden eller bare engang i mellem, til familien eller bare for dig selv. Med fokus på̊ håndværket, de gode råvarer og den rendyrkede kærlighed til bagning skaber Finax produkter, der smager af mere. Finax’ bageglæde stammer helt tilbage fra 1899, hvor Valsemøllen blev grundlagt. Lige siden dengang har Finax leveret mel til danske bagerier og dagligvarebutikker og har været bannerfører for de gode gammeldags mølletraditioner. Finax forarbejder korn til alt fra fx mel og havregryn til spændende specialmel og melblandinger på egne møller i Esbjerg, Køge og Svendborg til lige præcis dig, der elsker at bage.